Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mórová verejne urazila Bílú: Studená sprcha pre porotkyňu!

Lucie Bílá sa nahnevala na Dianu Mórovú. Tá ju nepriamo označila za starú. A to sa dotkne každej ženy. Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá sa nahnevala na Dianu Mórovú. Tá ju nepriamo označila za starú. A to sa dotkne každej ženy.

BRATISLAVA – Hádka pred kamerami! V obľúbenej jojkárskej šou Česko Slovensko má Talent to včera večer chvíľami poriadne vrelo. Dôvodom bolo vystúpenie speváka, ktorý svojím výkonom rozdelil odborníkov na dva tábory. Výsledkom bola ostrá slovná prestrelka, pri ktorej sa nahnevala Lucie Bílá (49) na slovenskú herečku Dianu Mórovú (45).

Šou Česko Slovensko má Talent je plná mnohých nadaných ľudí, ale aj takých, ktorým sa o talente ani len nesnívalo. Občas je náročné aj pre porotu rozhodnúť, kto si zaslúži postúpiť a kto nie. Včera večer však nastala nevšedná situácia. Štvorica porotcov sa totiž pri vystúpení päťdesiatnika Františka Centka poriadne rozhádala.

Dôvodom bol jeho spevácky výkon. Ten ihneď zaujal Luciu Bílú, ktorá sa do jeho interpretácie skladby naplno započúvala. Radosť jej však prekazil kolega Jakub Prachař. Ten mal opačný názor a stačil bzučiak. „Mám prosbu, je naozaj neskoro, nemáte niečo rýchlejšieho, veselého? Všetci sme unavení, trošku to nakopnite,“ vyzval súťažiaceho Jakub. To však nemal robiť. Ihneď mu do reči skočila Bílá: „Prečo to robíš? Konečne je tu dobrý spevák.“ Následne po kolegovi hodila pero, aby si ju všimol. 

So speváckou divou súhlasil aj Jaro Slávik: „Ale to naozaj nebolo zlé, Jakub.“ Nový člen poroty si však stál za svojím tvrdením a nenechal sa obmäkčiť. „Dajte nejakú druhú pesničku. Nemáte rezkejšiu?“ mlel si svoje. A to už Luciu poriadne vytočilo. „Ty si hrozný, ja ťa zabijem, to si s tebou vybavím. Ja ťa zmlátim rukami.“ 

Ani ostré vyhrážky však Jakuba neodradili. „Ale upokojíme tie emócie. Máte pesničku, ktorá je rýchla?“ opätovne smeroval otázku na súťažiaceho. A vtom ho podporila aj Diana Mórová. „Chceme rýchlu, my mladí chceme rýchlu,“ vyhŕkla zo seba herečka. Tá si zrejme hneď neuvedomila, čo povedala, pretože svojimi slovami urazila o štyri roky staršiu Bílú – nepriamo ju nazvala starou. „Prosím?!“ ohradila sa tmavovláska, ktorej sa to zjavne dotklo. „Prepáč, tak som to nemyslela, prepáč miláčik,“ ospravedlnila sa potom rýchlo známa Slovenka.  

Zaujímalo nás preto, ako Mórová svoju vetu myslela. „To tak zo mňa prirodzene  vyletelo, ale vôbec to tak nebolo myslené. Skôr tak, že my – tá druhá strana, sme mali iný názor. Bolo to myslené v dobrom. Vôbec to nebola narážka na vek, však to by som ja mala čo hovoriť, keďže Jakub aj Jaro sú odo mňa mladší. Ak sme aj mali výmenu názorov, bolo to milé a vtipné, aj také môžu byť hádky,“ povedala nám Mórová

Nakoniec sa všetci upokojili a František zaspieval druhú skladbu, ktorá sa však pre zmenu nepáčila Jarovi. Ten ho v sekunde vybzučal za výber. Viac ako samotný výkon však zaujala hádka aj moderátorov šou. Junior a Marcel v zákulisí skonštatovali, že to bola poriadna nakladačka. 

Viac o téme: TalentLucie BíláDiana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu