Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Stačila jediná veta a trapas v Talente na svete: Po tomto šli všetci do kolien!

Porota sa pri vystúpení Libora Adamca výborne zabávala. Zobraziť galériu (4)
Porota sa pri vystúpení Libora Adamca výborne zabávala. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak toto úplne poplietol! Súťažiaci Libor Adamec, ktorý sa dnes večer predstaví v šou Česko Slovensko má talent, poriadne pobavil počas kastingu porotu. Pri tvorbe svojej básne totiž poplietol slová, vďaka čomu si vyrobil úsmevný trapas. Z Hubblovho teleskopu spravil Hablovičovej. A všetci išli do kolien. My sme v tejto súvislosti oslovili aj samotnú Luciu Hablovičovú, aby nám o svojom vesmírnom ďalekohľade povedala viac.

Práca porotcu v šou Česko Slovensko má talent je nielen zodpovedná, ale občas aj veľmi zábavná. Štvorica odborníkov už neraz vďaka viac či menej vydarenému vystúpeniu doslova vybuchla od smiechu. A inak tomu nebude ani dnes večer. O zábavu sa tentokrát postará súťažiaci Libor Adamec, ktorý na základe slov zadaných od poroty zložil báseň. 

A aj sa mu to podarilo... Poézia, ktorú za pomerne krátky čas vytvoril, obsahovala všetky povinné slová. Teda nie tak celkom - jedno z nich si totiž nádejný spisovateľ trochu poplietol. Vo svojom diele mal totiž spomenúť Hubblov teleskop. No namiesto toho na pódiu zahlásil niečo úplne iné, vďaka čomu dostal nielen porotu, ale aj všetkých divákov do kolien.

„Občas by som potreboval mať pri sebe HABLOVIČOVEJ teleskop, aby zistil som, či sa milovať stále budeme a budeme už navždy spolu,“ zahlásil poet na pódiu a ostatní nedokázali skryť svoje pobavenie. Súťažiaci si totiž významného amerického fyzika, po ktorom je vesmírny ďalekohľad pomenovaný, pomýlil s bývalou riaditeľkou súťaže Miss Slovensko Luciou Hablovičovou. 

Exmodelku sme v tejto súvislosti aj oslovili. A informácia o tom, že má svoj vlastný teleskop, ju veľmi pobavila. „Mama mi to spomínala, ale nebola si istá, či dobre počula,“ povedala nám Hablovičová na margo talentovej upútavky, ktorá koluje vo vysielaní Jojky. Svoj vlastný teleskop by však rozhodne prijala. „Určite by som ho chcela mať, lebo to by mi zabezpečilo aj inú úroveň života, akú mám. Ale o to možno ani tak nejde, ako o to, že je to úžasný vynález,“ prezradila tmavovláska. „Pokukala by som si všetkých okolitých susedov vo vesmíre, aj tak zbližša,“ uzavrela Hablovičová, ktorá si aj vďaka Liborovi Adamcovi nenechá ujsť dnešné vysielanie šou Česko Slovensko má talent. 

Video: Pozrite si vystúpenie Dalibora Adamca v Talente.

Libor Adamec - Česko Slovensko má talent

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu