Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bacuľatá Christová opäť chudne... A krásna je aj bez mejkapu!

Ivana Christová sa snaží bojovať s kilami navyše. Zobraziť galériu (8)
Ivana Christová sa snaží bojovať s kilami navyše.

BRATISLAVA – Nezaháľa! Bývalá federálna miss Ivana Christová (44) aj napriek svojím oblejším tvarom nedávno hviezdila v jojkárskej šou Tanec snov. Po súťaži nehodila flintu do žita a s nadbytočnými kilami bojuje ďalej. V rámci jednej svojej zdravotnej prechádzky sa dokonca odfotila aj bez mejkapu a treba uznať, že jej to na zábere aj v prirodzenej podobe mimoriadne pristalo.

Stále na sebe maká! Miss Československa 1989 Ivana Christová sa nedávno zvŕtala na parkete v šou Tanec snov. Aj s oblinami jej to išlo skvelo a skončila na štvrtom mieste.  Účinkovanie v jojkárskom projekte však pre ňu nebolo vždy ľahké. Často jej totiž boli pripomínané kilá navyše a mnohí tvrdili, že napriek tréningom a náročným priamym prenosom na nej žiadny úbytok váhy vidieť nebolo.

Známa brunetka sa však nenchala odradiť a po súťaži sa naďalej snaží chudnúť. Drie v posilňovni a chodí na niekoľkokilometrové prechádzky. Na jednej z nich sa aj odfotila a následne ukázala všetkým na Facebooku svoju prirodzenú tvár. A aj neprajníci musia uznať, že jej to na zábere pristane. Dokonca vyzerá o niekoľko rokov mladšie. Možno je za tým práve vyvážená strava a pohyb. „20 dní zelená pozitiv šťava, 7km rýchla chôdza a 10 000 krokov s mojou Danielkou dnes ráno,“ napísala Ivana k záberu.

Fanúšikovia jej tam ihneď napísali aj množstvo povzbudzujúcich správ. A niektorí si od Christovej pýtali aj radu ohľadom diéty. „Odšťavujem špenát, stonkový zeler, uhorku, cuketu, brokolicu, mrkvu a koreň zázvoru. Veľmi mi to pomáha... Podľa knihy „Bláznivá sexi diéta“, odporúčam,“ podelila sa o svoj recept na štíhlejšiu líniu s fanúšikmi bývalá misska. Snáď sa jej v tomto úsilí bude naďalej dariť...

Ivana Christová bez mejkapu a v plnom nasadení ďalej chudne. Na zábere aj s dcérou Danielou.
Zobraziť galériu (8)
Ivana Christová bez mejkapu a v plnom nasadení ďalej chudne. Na zábere aj s dcérou Danielou.

Mohlo by vás zaujímať:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu