Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dominika Mirgová je mamičkou: Prvé dieťatko je už na svete!

Dominika Mirgová sa stala mamou. Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová sa stala mamou. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Už sú traja! Dominika Mirgová (23) prežíva v týchto chvíľach najšťastnejšie momenty svojho života. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, talentovanej blondínke a jej dlhoročnému partnerovi Petrovi sa dnes narodilo dieťatko. Ako speváčka dlhší čas prezentovala, mal by to byť chlapček s menom Peťko.

Dominika Mirgová je v týchto chvíľach azda najšťastnejším človekom na svete. Dostala sa k nám totiž informácia, že blondínka dnes porodila svoje prvé dieťatko. Speváčka v trnavskej nemocnici priviedla na svet synčeka s mierami 50 cm a 3,5 kg.

„Potvrdzujem, že malý Peťko prišiel na svet pred pol treťou. Obaja aj s maminou sú v poriadku. Som si istý, že Dominika sa svojim fanúšikom ohlási, akonáhle si oddýchne. Tešíme sa všetci,“ povedal pre Topky.sk Mirgovej manažér Michal Šefčík. 

Topky.sk pritom len včera umelkyňu kontaktovali, aby zistili, ako sa cíti. To bola Dominika ešte stále v očakávaní. „Moje tehotenstvo prebiehalo celý čas výborne. Tieto posledné dva týždne ale dajú zabrať. Zvládame to, ale super. Obaja sme zdraví, všetko máme nachystané, už len nech to príde! Netuším kedy, ale dúfam, že čoskoro,“ povedala nám Mirgová a to ešte netušila, že už o deň sa z nej stane mamička. 

Mladučkej umelkyni sa tak splnil dlhoročný sen. Dominika sa totiž už dlhšiu dobu netajila tým, že veľmi túži po rodine. Navyše s partnerom Petrom čoskoro plánujú aj svadbu. Je teda jasné, že na veselici bude už aj ich prvé spoločné dieťatko. 

Dominika Mirgová ešte včera pridala na Facebook fotku s bruškom. Dnes je zo speváčky už mamička.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová ešte včera pridala na Facebook fotku s bruškom. Dnes je zo speváčky už mamička.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu