Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dominika Mirgová sa vydala: Špeciálne ÁNO od ženícha!

Dominika Mirgová sa vydala. Zobraziť galériu (18)
Dominika Mirgová sa vydala.

TRNAVA - Je z nej vydatá pani! Dominika Mirgová (23) sa v sobotu postavila pred oltár. V trnavskom kostole si vzala za muža snúbenca Petra, s ktorým tvorila pár tri roky a v apríli sa im narodil syn Peťko. Ženích si svoje áno napísal aj na svadobné tenisky, súhlas so sobášom teda vyjadril už pred jeho začiatkom.

Z dievčatka matka a manželka! Dominika Mirgová sa zviditeľnila ako 16-ročná v SuperStar. Speváčka po súťaži rozbehla svoju kariéru, no dnes sa už hrdí aj ďalšími prívlastkami. 

Koncom apríla sa Dominika stala mamičkou syna Peťka a v sobotu sa vydala za jeho otca. Futbalista Peter ju požiadal o ruku v máji 2013 po roku randenia a po ďalších dvoch si povedali svoje áno v trnavskom kostole. Slovíčko súhlasu si ženích dokonca napísal aj na svoje tenisky. 

Svadbu si dvojica naplánovala celkom veľkú. „Budeme mať najskôr 90 ľudí a potom neskôr prídu kamaráti, tanečníci, futbalisti, tak hostí bude dokopy asi 130,” povedala nám Mirgová pred obradom. 

Následná hostina obsahovala aj niečo zo svadobných tradícií. „Želala som si odčepčenie a mali sme aj program, ktorý pripravila moderátorka Dominika Dadíková,” prezradila Mirgová, ktorá si svoj veľký deň užívala aj so synčekom. „Veď Peťko má už štyri mesiace. Pripravili sme izbu aj opatrovateľky, ale on je zvyknutý na hudbu, už asi z bruška,” uviedla čerstvá novomanželka. 

Dominika Mirgová s manželom Petrom
Zobraziť galériu (18)
Dominika Mirgová s manželom Petrom

Ďalšie fotografie nájdete v našej GALÉRII. 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu