Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Súkromné VIDEO z Mirgovej svadby: Najintímnejšie scény a dojemné zábery!

Dominika Mirgová sa koncom augusta vydala za Petra Zvolenského. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová sa koncom augusta vydala za Petra Zvolenského.

TRNAVA - Odhalila súkromie! Dominika Mirgová (23) sa 22. augusta vydala za svojho partnera Petra Zvolenského. A teraz speváčka svojim fanúšikom odhalila všetky dôležité a krásne momenty zo svojej svadby. Zverejnila video, ktoré mapuje jej prípravy, sobáš i zábavu. Nechýbajú dojemné zábery, ale ani tie najintímnejšie, ako dojčí svojho syna Peťka.

Podelila sa o ten najkrajší zážitok! Okrem narodenia syna Peťka bola pre Dominiku Mirgovú najdôležitejším momentom v živote svadba s jej partnerom Petrom Zvolenským. „Peťo bol, je, aj bude vždy pre mňa ta najlepšia voľba,” napísala v utorok na sociálnu sieť. 

Od sobáša uplynuli dva týždne a speváčka sa teraz rozhodla svojim fanúšikom ukázať to, čo okrem jej najbližších a hostí nemal možnosť vidieť nik. Na Facebooku zverejnila niekoľkominútový zostrih zo svojho veľkého dňa. 

Všetci tak môžu nahliadnuť do jej súkromia  a pozrieť sa, ako prebiehali prípravy, ako ju otec priviedol k oltáru, ako sa zabávali. A keďže neodmysliteľnou súčasťou jej života je synček, nechýba ani scéna s dojčením – veľmi intímna a krásna chvíľa pre každú matku. 

VIDEO: Zábery zo svadobného dňa Dominiky Mirgovej 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu