Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svadba Dominiky Mirgovej sa blíži: Zostáva pár týždňov a ona... Fúha, to fakt?!

Dominika Mirgová sa už čoskoro stane vydatou pani. Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová sa už čoskoro stane vydatou pani. (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook)

BRATISLAVA - Deň D sa blíži! Dominika Mirgová (23) sa koncom apríla stala mamičkou a v týchto dňoch už finišuje s prípravami svadby. Tá sa bude konať už o necelé štyri týždne. No hoci iné nevesty mávajú všetko v poriadnom predstihu naplánované do najmenších detailov, plavovláska nie. Chýba jej dokonca aj tá úplne najpodstatnejšia vec...

Dominika Mirgová sa nikdy netajila tým, že túži po vlastnej rodinke. Už po roku randenia ju partner Peter požiadal o ruku a zaľúbenci začali plánovať spoločnú budúcnosť. Dvojici sa dokonca v apríli narodil aj prvý spoločný potomok a rodičia malého Peťka v týchto dňoch už chystajú aj vlastnú svadbu. 


Slzy a šok Mirgovej: Zásnuby po roku randenia!  

Dominika Mirgová je mamičkou: Prvé dieťaťko je už na svete! 


Ako speváčka prezradila v markizáckom Teleráne, sobáš sa bude konať už 22. augusta. No bývalá superstaristka v týchto dňoch ešte nemá vybraté to azda najpodstatnejšie – okrem ženícha – a to svadobné šaty. 

„Tam ide hlavne o to, aby sme sa dobre zabavili. Ja vôbec nemám stres, a to sa priznám, že ešte stále nemám vybraté svadobné šaty,“ prezradila Mirgová. „Akože už mám veci, ktoré sa mi páčia, čo sa týka svadby. Už mám aj veľa vecí doladených, už len detaily. Ja som naozaj v kľude, som strašný kľuďas v tomto, až som úplne prekvapená zo seba,“ dodala hudobníčka. 

Svadba vraj bude veľká – najmä čo sa počtu hostí týka. „Bude tam veľa ľudí, to áno, lebo ja mám veľkú rodinu. Iba z mojej strany je vyše 60 ľudí. A potom, keď majú prísť priatelia, partia a jedno s druhým...,“ priblížila svoj veľký deň Dominika. „No snažila som sa to okresať, aby sme sa zmestili na tanečný parket, lebo ten nie je až taký veľký a chceme sa zabaviť poriadne,“ povedala budúca nevesta.

Rozhodla sa preto, že hostí rozdelí na dve časti. „Pri hlavnej večeri bude čisto iba rodina a  kamaráti a známi prídu až tak neskôr,“ prezradila Mirgová, ktorá si plánuje svoju svadbu užiť naozaj naplno. Po polnoci ráta s tým, že všetci skončia v bazéne. 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu