Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Aj blondínky nášho šoubizu sa vycapili na web holé: Pozrite na tie nahotinky!

Známe blondínky odhalili na internete holé telá. Zobraziť galériu (6)
Známe blondínky odhalili na internete holé telá.

DUBAJ - Ukazujú stále viac! Mnohé hviezdy a hviezdičky odhaľujú svoje súkromie na sociálnych sieťach. A čoraz častejšie sa tam aj obnažujú. To je prípad aj Silvie Kucherenko (32) a Nely Slovákovej (25). Obe blondínky sa v uplynulých dňoch nachádzali v Arabských emirátoch, kde je nahota prísne zakázaná. To však ani jednej z nich nezabránilo v tom, aby na web nezavesili svoje holé telá.

Bez hanby! Silvia Kucherenko aj Nela Slováková patria k tváram šoubiznisu, ktoré chcú zostať v centre pozornosti. Modelka aj víťazka jojkárskej šou Hotel Paradise preto svojich fanúšikov na sociálnych sieťach neustále zásobujú informáciami a zábermi zo svojho súkromia. 

Zhodou náhod sa Silvia už dlhší čas nachádza v Dubaji, kam si na dovolenku odskočila aj Nela. A obe svoj pobyt v arabskej krajine neustále mapovali prostredníctvom fotoaparátu. A hoci je v tomto kúte sveta nahota zakázaná a prísne sa trestá, naše blondínky si z toho nič nerobili. 

Kucherenko sa nechala vyfotiť v kresle úplne vyzlečená pri opaľovaní. Slováková zas pózovala holá v posteli, kde vystavila do objektívu svoj obnažený zadok. „Nahá, ale rozkošná,” napísala k snímke česká provokatérka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu