Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kucherenko dráždi presvitajúcimi prsiami, ale... V starých šatách po Heringhovej!

Silvii Kucherenko a Andrei Heringhovej sa zapáčili rovnaké šaty. Zobraziť galériu (6)
Silvii Kucherenko a Andrei Heringhovej sa zapáčili rovnaké šaty.

BRATISLAVA – Provokuje! Extravagantná modelka Silvia Kucherenko (32) sa rada pretŕča v luxusných kúskoch a svojimi outfitmi sa rada pochváli aj na sociálnej sieti. Nedávno si na instagram pridala fotky, na ktorých je odetá do bielych háčkovaných šiat. V rovnakých sme už v roku 2011 nafotili Andreu Heringhovú (33). Blondínka si však na rozdiel od bývalej playmate pod šaty nedala podprsenku. Svojim fanúšikom tak pod presvitajúcim vrškom zámerne ukázala bradavku.

Stále vie, ako zaujať! Modelka Silvia Kucherenko si nedávno na sociálnu sieť zavesila zábery v bielych háčkovaných šatách. Už samotný dierkovaný outfit pôsobí dosť dráždivo. Blondínka však chcela zrejme pôsobiť oveľa provokatívnejšie a sexi, preto si pod ne zámerne nedala podprsenku. Mama trojročného Alexandra Marcusa tak svojim fanúšikom dopriala pohľad na jej presvitajúce prsia.  

Silviine zvodné fotky však majú prinajmenšom jednu chybičku krásy. A to tú, že milovníčka luxusu a najnovších módnych vychytávok sa pretŕčala v starých šatách. V takomto kúsku sa totiž už v roku 2011 objavila na verejnosti bývalá playmate Andrea Heringhová. Tá si na rozdiel od Kucherenko vtedy pod kratšiu verziu tohto modelu zvolila spodničku, a tak tmavovláske nič nepresvitalo. Ako vidno, keď si dve oblečú to isté, nemusí to vždy vyzerať úplne rovnako.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu