Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto je už hádam priveľa: Pozrite, ako sa Kucherenko pretŕča!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (9)
Silvia Kucherenko

DUBAJ - Nevie, čo od dobroty?! Modelka Silvia Kucherenko (32) patrí k slovenským hviezdičkám, ktoré rady odhaľujú svoje súkromie na sociálnych sieťach. A čoraz častejšie sa tam aj obnažujú. To je prípad aj známej blondínky, ktorá pred pár dňami zverejnila poriadne dráždivú fotografiu. Ani to, že je vydatou matkou štvorročného syna, jej nebránilo v odhaľovaní svojho silikónového poprsia pred celým svetom.

Rada sa predvádza! Silvia Kucherenko je známa tým, že na sociálnej sieti pravidelne zásobuje priaznivcov provokatívnymi fotografiami svojich sexi kriviek. Známa modelka nezaháľala ani pred pár dňami.

Fanúšikom na dobrú noc adresovala dráždivú selfie v bledomodrej košeli, ktorú si zámerne rozopla takmer až po pupok, aby odhalila svoj zvodný dekolt. Pod fotografiou sa ihneď objavilo množstvo pochvalných komentárov. 

Silvia je modelka, a tak je odhaľovanie často v náplni jej práce. Pri súkromných záberoch by však mnohí možno od vydatej ženy a matky štvorročného dieťaťa očakávali väčšiu zdržanlivosť a nie ukazovanie vnád celému svetu. Blondínkinmu manželovi však asi takáto prezentácia nevadí a ona evidentne chce zostať stále v centre pozornosti... 

Silvia Kucherenko provokuje odhalenými zábermi.
Zobraziť galériu (9)
Silvia Kucherenko provokuje odhalenými zábermi.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu