Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové FOTO Zuzany Hajdu po 8-ročnom televíznom zabudnutí: Macaté stehná a dvojitá brada!

Zuzana Hajdu už nepripomína sexi jojkárku spred 8 rokov. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Hajdu už nepripomína sexi jojkárku spred 8 rokov. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zmenená hviezda! Zuzana Hajdu (39) patrila v minulosti k najznámejším tváram našich televíznych obrazoviek. V časoch slávy pútala jojkárska moderátorka pozornosť nielen svojím širokým úsmevom, ale aj zvodnými krivkami, ktorými sa rada chválila. No odvtedy uplynulo už dlhých 8 rokov, počas ktorých sa stala sexi postavička minulosťou. Pozrite si, ako vyzerá dvojnásobná mamička dnes.

Exmoderátorka jojkárskeho spravodajstva Zuzana Hajdu opustila svet médií pred dlhými ôsmimi rokmi. Po náhlom odchode z televíznych obrazoviek sa blondínka rozhodla odísť do Egypta, kde pracovala ako turistická sprievodkyňa. No popri ukazovaní starovekých pyramíd európskym dovolenkárom sa jej za hranicami našej krajiny podarilo nájsť aj lásku svojho života - Mustyho Mahmuda, za ktorého sa neskôr aj vydala. 

S exotickým manželom a ich dvoma deťmi Elissou a Adamkom však Zuzana nežije v známej dovolenkovej destinácii. Rodinka sa už niekoľko rokov zdržiava v mestečku Svätý Jur neďaleko Bratislavy. No a práve tam sa nám Hajdu podarilo nafotiť. 

Blondínka v časoch svojej najväčšej slávy pútala pozornosť dokonalými krivkami a patrila medzi najpríťažlivejšie ženy slovenského šoubiznisu. No dnes sa už nemôže chváliť postavičkou ako lusk. Dve tehotenstvá sa totiž na niekdajšej jojkárke viditeľne podpísali. Osí driek a sexi stehienka sú už minulosťou. Dnes na Hajdu pútajú pozornosť skôr dvojitá brada a macaté stehná. Nuž, aj bývalé televízne hviezdy sú iba ľudia...

Zuzana Hajdu sa za 8 rokov v televíznom zabudnutí viditeľne zmenila.
Zobraziť galériu (11)
Zuzana Hajdu sa za 8 rokov v televíznom zabudnutí viditeľne zmenila.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu