Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nikodým prvý raz v Jojke: Pod obrovským tlakom... A toto v Milionárovi nebolo!

Martin Nikodým už začal pracovať aj pre televíziu Joj. Zobraziť galériu (4)
Martin Nikodým už začal pracovať aj pre televíziu Joj.

BRATISLAVA - Nový začiatok! Meno Martina Nikodýma (43) zostane navždy spojené so súťažou Milionár, ktorú moderoval na Markíze aj na verejnoprávnej stanici. Najnovšie moderátor zamieril do Jojky, kde počas víkendu nakrúcal podobný formát Televízna šanca. A vôbec to nemal ľahké.

Po prvý raz v televízii Joj! Martin Nikodým bol kedysi tvárou Markízy a aktuálne pôsobí v RTVS. Zároveň sa však upísal aj ďalšej stanici. Súhlasil totiž s ponukou moderovať na Kolibe nový súťažný kvíz. 

Na obrazovkách sa relácia objaví už dnes poobede, no nakrúcanie prebiehalo len tento víkend. Nikodým štúdio opúšťal podľa našich informácií necelých 24 hodín pred vysielaním prvého vydania. A ako priznal, nemal to vôbec ľahké. Musím sa priznať, že som mal veľmi náročný víkend. Okrem natáčania Televíznej šance, som mal akcie mimo Bratislavu, takže som sa nezastavil,” prezradil Martin. „Pod tlakom však robím najlepšie a natáčanie novej šou sa mi veľmi páčilo,” dodal.

Mnohých bude určite zaujímať, do akej miery sa bude nová súťaž podobať na kedysi veľmi obľúbeného Milionára. Podľa záberov z nakrúcania tam je minimálne jeden výrazný rozdiel. Nikodým si bude musieť na rozdiel od minulosti poradiť rovno s dvomi súťažiacimi naraz. Snáď jeho výkon diváci televízie Joj aj náležite ocenia a ostrieľaný moderátor nebude musieť obrazovky opustiť tak rýchlo, ako magazín Dobré ráno

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu