Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Niekdajšia hviezda Jojky Hajdu: Odchod z telky trpko oľutovala!

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (5)
Zuzana Hajdu

BRATISLAVA - Stála pri zrode televízie JOJ a vďaka svojmu sexi zjavu bola na obrazovkách priam neprehliadnuteľná. Exmoderátorka Zuzana Hajdu (41) však pred 11-timi rokmi žiaru reflektorov raz a navždy opustila. Svoj odchod z mediálneho výslnia dlhé roky ľutovala!

Patrila k najznámejším televíznym osobnostiam a na mediálnom výslní sa držala dlhé roky. Jej hviezda však napokon zhasla. Reč je o skoro zabudnutej Zuzane Hajdu, ktorá bola kedysi neodmysliteľnou súčasťou jojkárskeho vysielania. Spoločne s moderátorom Ľubošom Sarnovským stála dokonca aj pri zrode večerného spravodajstva, kde pútala pozornosť najmä svojím sexi zjavom.

Vo vtedajšom období bola plavovláska skrátka „v kurze“ a pozornosť médií si doslova užívala. Dnes je ale všetko inak a na svoje najlepšie časy, už môže iba spomínať. „Práve som si pozrela video na Noviny, ktoré vyšlo na webe. Veľmi milo ma to naladilo a vrátila by som sa do tých čias. Mám z toho dobrý pocit na srdci. Boli to super príjemné chvíle. Tie dni boli také slávnostné, zrodilo sa niečo nové. Bolo to super obdobie,“ povedala pre jojkársky web prezenu.sk pri príležitosti nedávnych 15. narodenín televízie Joj. 

Exmoderátorka v rozhovore dokonca priznala, že svoj odchod z televízie trpko oľutovala. „Samozrejme, že som to oľutovala. Teraz je to už 11 rokov, už sú to len také nostalgické spomienky. Ľutovala som to ešte pár rokov, ale potom to už prešlo,“ skonštatovala blondínka. S bývalým moderátorským partnerom Sarnovským je však dodnes v kontakte a spoločne dokonca spolupracujú na projekte v rámci Nadácie TV JOJ.

Hajdu aktuálne pôsobí v istej nadnárodnej spoločnosti, kde je podľa vlastných slov veľmi spokojná. Okrem toho je aj mamou a všetok svoj čas venuje dvom ratolestiam Elisse a Adamkovi, ktoré má s manželom, Egypťanom Moustym Mahmudom.

Viac o téme: Zuzana Hajdu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu