Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divákom Jojky by vyrazila dych: Moderátorka z Koliby v priesvitnej bielizni!

Soňa Skoncová zverejnila na Instagrame fotku, na ktorej je len v priesvitnej spodnej bielizni. Zobraziť galériu (6)
Soňa Skoncová zverejnila na Instagrame fotku, na ktorej je len v priesvitnej spodnej bielizni. (Zdroj: archív S.Š.)

LOS ANGELES - Wau, to je ale sexi kočka! Tieto slová napadnú zrejme každému pri pohľade na zvodné zábery Sone Skoncovej (27). Modelka a zároveň moderátorka jojkárskeho magazínu Topstar uplynulé leto strávila v ďalekej Amerike. Tam nafotila hneď niekoľko zaujímavých snímok. No tá, ktorú brunetka zverejnila na sociálnej sieti Instagram najnovšie, priam vyráža dych. Krásna Slovenka sa totiž na nej ukázala len v priesvitnej spodnej bielizni.

Soňa Skoncová je jednou z tvárí jojkárskeho magazínu Topstar, v ktorom hviezdi po boku kolegov Stanky Pavolovej či Jána Bakalu. No hoci už tam tmavovláska púta pozornosť nepopierateľnou príťažlivosťou, poriadnu dávku svojho sexepílu predviedla až teraz. Na sociálnu sieť totiž kráska zavesila fotku, ktorou by bez výnimky vyrazila dych všetkým divákom šoubiznisovej relácie.

Oblečená iba v priesvitnej spodnej bielizni, so zvodným pohľadom a zmyselným výrazom v tvári. Presne takto vyzerá modelka na najnovšie zverejnenej snímke. „Záber vznikol počas leta v Amerike,” prezradila nám Soňa. Treba teda uznať, že tmavovláska za veľkou mlákou robila naozaj dobrú reklamu slovenskej kráse! 

Soňa Skoncová si na seba obliekla len priesvitnú spodnú bielizeň a  predviedla sa v úlohe zvodnej dračice. Takto ju z obrazoviek televízie Joj rozhodne nepoznáte.
Zobraziť galériu (6)
Soňa Skoncová si na seba obliekla len priesvitnú spodnú bielizeň a predviedla sa v úlohe zvodnej dračice. Takto ju z obrazoviek televízie Joj rozhodne nepoznáte.  (Zdroj: archív S.Š.)

VIDEO: Reportáž o pobyte Sone Skoncovej v USA

Soňa Skoncová a Chris Brown

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu