Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Utajovaný párik v slovenskom šoubiznise? Títo dvaja sa spolu stretávajú!

Martin Valihora a Karolína Čičátková dorazili spolu na nedávnu šou v Trenčíne. Zobraziť galériu (6)
Martin Valihora a Karolína Čičátková dorazili spolu na nedávnu šou v Trenčíne. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nová láska?! V slovenskom šoubiznise sa v poslednom období pošuškáva, že známy hudobník Martin Valihora (38) má nový vzťah. Pred pár dňami ho kamery televízie Markíza nachytali po boku sympatickej tmavovlásky. Išlo o Miss Slovensko z roku 1998 Karolínu Čičátkovú (34). Tvorí umelec s touto kráskou pár?

Markizácka Smotánka počas uplynulého víkendu priniesla informáciu, že sa po boku známeho slovenského hudobníka Martina Valihoru objavuje nová žena. Kamery televíznej relácie totiž bubeníka nachytali v zákulisí nedávnej módnej šou v Trenčíne, na ktorú prišiel v spoločnosti krásnej tmavovlásky. Tou bola Miss Slovensko 1998 Karolína Čičátková. 

Dvojica dokonca dorazila na podujatie aj so svojimi ratolesťami - Karolíninou Simonkou a Martinovou Viktóriou, ktoré sú približne v rovnakom veku. Umelca, ktorý má dieťa s jojkárkou Alexandrou Orviskou, sme v tejto súvislosti aj oslovili. „Netvoríme pár. Stretávam sa s ňou rovnako ako s inými ľuďmi. Sme iba kamaráti, kamarátia sa aj naše dcéry. Ale táto informácia je zbytočne zveličená,“ povedal pre topky.sk Valihora. Či sa z tohto stretávania vykľuje aj niečo viac, ukáže zrejme až čas. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu