Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalá slovenská Miss za mikrofónom: Zahlásila totálnu blbosť a potom... Šťavnatý vulgarizmus!

Karolína Čičátková
Karolína Čičátková (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Miss Slovensko 1998 Karolína Čičátková našla pred pár rokmi svoje uplatnenie v televízii TA3, kde robí reláciu Showbiz. Tam sa v týchto dňoch venovala moderátorovi Martinovi Nikodýmovi, ibaže na jeho adresu zahlásila úplnú hlúposť.

Karolína Čičátková v roku 1998 vyhrala súťaž krásy a potom o nej nejaký čas nebolo počuť. Až kým nemala dieťa s podnikateľom Ivanom Kmotríkom. Ten je majiteľom spravodajskej televízie TA3 a práve tam začala brunetka koncom roka 2015 pracovať v relácii Showbiz. 

Aktuálne sa za mikrofónom venovala moderátorovi Martinovi Nikodýmovi. „Čas letí veľmi rýchlo a málokto si uvedomuje, že Martin je stálicou medzi moderátormi už 300 rokov,” zahlásila Karolína. Keďže si svoj omyl veľmi rýchlo uvedomila, nasledoval za ním šťavnatý vulgarizmus. 

Brbt Karolíny Čičátkovej (Zdroj: Instagram KČ)

Našťastie nešlo o živý vstup, ale evidentne o nahrávanie podkladov do relácie, takže mala šancu svoju chybu napraviť. Brbtom sa ale pochválila na sieti Instagram, kde sa rovno Martinovi ospravedlnila. A ten sa tak pobavil, že video zdieľal aj na svojom profile. 

Galéria: Karolína Čičátková

Viac o téme: Karolína Čičátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu