Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Orviskej po nakladačke: Toto sú stopy Vittekovej útoku?!

Alexandra Orviská sa ponosovala, že jej Patrícia Vitteková skoro zlomila nos. Jej tvár vyzerala 2 dni po incidente bezchybne. Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská sa ponosovala, že jej Patrícia Vitteková skoro zlomila nos. Jej tvár vyzerala 2 dni po incidente bezchybne. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Čosi tu nesedí! Spor Patrície Vittekovej (33) a Alexandry Orviskej (30) vyvrcholil počas uplynulého týždňa bitkou oboch „dám“ v jednom z bratislavských barov. Jojkárska redaktorka sa dokonca na sociálnej sieti sťažovala, že jej sokyňa takmer zlomila nos. Dva dni po incidente sa nám podarilo brunetku nafotiť. A pohľad na jej tvár bol viac než prekvapujúci.

O čo tým dvom vlastne ide?! Túto otázku si v súvislosti s Patríciou Vittekovou a Alexandrou Orivskou kladú zrejme viacerí. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že tie dve si nevedia prísť na meno. Dôvodom ich nenávisti má byť aféra ženatého Róberta Vitteka s jojkárskou redaktorkou. Kvôli takmer rok starému sporu sa obe matky dokonca uprostred minulého týždňa pobili.

Krátko po incidente sa Orviská na sociálnej sieti Instagram na Patríciu aj ponosovala. „Nevadí, že mi praskla nos! Vzorná mama! Hlúpa a trápna pani, ktorá sa bije za to, že ju muž nechce. Auuu,” napísala si vo svojom profile jojkárka. Netrvalo však dlho a príspevok odstránila. Ktovie, čo ju k tomu viedlo...

Jednou z možností môže byť aj to, že jej nos na ujme zrejme vôbec neutrpel. Keď sme totiž Sašu dva dni po incidente nafotili pri práci, na jej tvári neboli badateľné žiadne stopy násilia. Všetko teda nasvedčuje tomu, že spomínaným statusom chcela jojkárka svoju sokyňu len provokovať. V prípade týchto dvoch dám to totiž nie je nič výnimočné, že si nenávistne odkazy posielajú práve prostredníctvom sociálnych sietí.

Výraz Alexandry Orviskej rozhodne nenaznačuje, že by ju niečo na tvári bolelo. Žeby si prasknutý nos len vymyslela?!
Zobraziť galériu (6)
Výraz Alexandry Orviskej rozhodne nenaznačuje, že by ju niečo na tvári bolelo. Žeby si prasknutý nos len vymyslela?!  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu