Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialená jazda rapera Ega: 300 km/h na diaľnici mohlo skončiť tragicky!

Michal Straka alias Ego si viackrát vychutnával šialene rýchlu jazdu. Zobraziť galériu (6)
Michal Straka alias Ego si viackrát vychutnával šialene rýchlu jazdu. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Totálny hazard! Sociálne siete sú v poslednej dobe plné mladíkov, ktorí sa rútia po cestách riskantným spôsobom. Takýto štýl jazdy mohli odkukať aj od rapera Ega. Pod týmto pseudonymom sa ukrýva právnik Michal Straka (31), ktorý sa nechal natočiť, ako si to šinie po diaľnici v závratnom tempe. Neskôr vzniklo aj video, ako sedí v aute s kamarátom, ktorý ide rýchlosťou takmer 300 km/h. Pri takejto šialenej jazde stačí zlomok sekundy a tragédia je na svete.

Veľký risk! V poslednej dobe šokovali Slovensko viacerí mladíci, ktorí sa nakrúcali pri nebezpečnej jazde v závratných rýchlostiach. Následne dokonca vznikla aj komunita, ktorá zverejňuje takýchto cestných pirátov. V tejto súvislosti sme boli upozornení na podobné videá, ktorých aktérom je raper Ego z Kontrafaktu. 

Paradoxne ide o vyštudovaného právnika Michala Straku, ktorý dokonca vytvoril pre ministerstvo dopravy klip o bezpečnosti na cestách. „Tie videá už na nás raz vytiahli. Robili sme pre ministerstvo projekt Bezpečnosť cestnej premávky, takže my sa zúčastňujeme na tom, aby mladí ľudia v prvom rade jazdili bezpečne,” povedal nám spevákov manažér Michal Prochádzka. 

Ten pritom robil Egovi spoločnosť, keď sa rútil rýchlosťou 227 km/h, a zrejme ho pri tom nakrúcal práve on. „Tie videá neboli natočené na Slovensku. Bolo to v Nemecku, kde nie je obmedzená rýchlosť,” tvrdí Prochádzka. Samotný hudobník pritom na kameru hovorí, že sa nachádza v Rakúsku, kde majú limit rovnaký ako u nás. „Možno sa pomýlil v tej rýchlosti, to je bežné pomýliť si Rakúsko a Nemecko,” vysvetľoval nám manažér. 

Zaujímavé je, že raper bol spomínaný aj vo videu iného cestného piráta a v ďalšom prípade sa vyskytol na mieste spolujazdca. Jeho kamarát vtedy poriadne dupol na plyn a rýchlomer v jeho luxusnom aute ukazoval až 270 km/h. Išlo teda o poriadne nebezpečnú zábavku, ktorá mohla v prípade nepriaznivých okolností skončiť tragicky.

Pravda je, že tieto zábery vznikli už dávnejšie. Preto sme zisťovali, aký postoj má k nezodpovednému šoférovaniu Michal Straka dnes. „Ego to určite prehodnotil v tom zmysle, že dospel a jazdí inak ako pred rokmi,” vyjadil sa manažér za svojho zverenca, ktorý bol zaneprázdnený prácou v nahrávacom štúdiu. Snáď z neho potom odchádzal slušne a podľa predpisov. 

VIDEO: Ego ako spolujazdec

Ego jazda

VIDEO: Ego ako šofér

Ego dialnica

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu