Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Pirátov na cestách: Bezohľadný taxikár a vodiči, ktorí nepoznajú plnú čiaru!

V tomto taxíku by ste sedieť určite nechceli
V tomto taxíku by ste sedieť určite nechceli (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA – Pozorní vodiči zachytili na slovenských cestách ďalších cestných pirátov. Medzi nami je veľa odvážlivcov, ktorí svojou rýchlou a nebezpečnou jazdou ohrozujú nie len svoje životy, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. Pozrite si videá, ktoré sa podarilo nasnímať našim čiateľom.

Vaše tipy

V posledných dňoch sa do popredia medzi slovenských vodičov dostáva komunita, ktorá na sociálnej sieti vystupuje pod menom Zverejňujeme cestných pirátov. Na jej profil môžete zavesiť video alebo fotografie, ktoré sa vám podarilo zachytiť na našich cestách. Základom je, aby ste takto upozornili na priestupky vodičov, či agresívnu jazdu.

„Cieľom našej stránky nie je iba zverejňovať cestných pirátov, ale najmä šíriť osvetu medzi ľuďmi,“ píšu zakladatelia komunity.

Prispievateľ Rudo zverejnil na stránke zostrih videí, ktoré sa mu podarilo na slovenských cestách natočiť. Pozrite si bezohľadné jazdy niektorých vodič. K naozaj odvážnym patrí i taxikár, ktorý len o chlp minul oproti idúci kamión. Naštastie sa nikomu nič nestalo, ale počas tohto manévru, ktorý je na videu zachytený približne o 5:30, by ste v taxíku asi sedieť nechceli.

„Veľa ľudí si neuvedomuje následky svojich činov, jazdia nebezpečne, aj keď by nemuseli a často si myslia, že ich nebezpečná jazda je v poriadku. My skúsení vodiči, ktorí máme prejazdenú veľkú časť Európy a veľa sme toho zažili, dávame rady a ukážky nebezpečného správania sa,“ píšu zakladatelia a zároveň vyzývajú: „Niekto šoféruje pre zábavu, ale pre väčšinu je to nutnosť. Správajme sa k sebe ako ľudia, šoférujme ako profesionáli, buďme k sebe tolerantní, majme rešpekt pred smrťou a rozvahu v krízových situáciách.“    

Našim čitateľom sa podarilo nasnímať zaujímavé videá, ktoré dokonale ukazujú, akí sú niektorí vodiči neohľaduplní a ako sa zahrávajú s vlastnými životmi a so životmi ostatných účastníkov cestnej premávky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu