Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík prefrčal na BMW dedinou pri Humennom 240-tkou: VIDEOM sa chváli na webe, už ho majú!

Vodič BMW Z4 Zobraziť galériu (2)
Vodič BMW Z4 (Zdroj: Foto:YT)

KOŠKOVCE – Bezočivé video si natočili dvaja mladíci. Sadli do luxusného BMW-čka, porušili všetky dopravné predpisy, ktoré sa dali, no hlavne, že sa dobre bavili. Tachometer ukázal až neuveriteľnú 240-tku. Mládenci sa svojím videom pochválili na internete. Vtedy však netušili, že si takto poriadne zavarili. Polícia už drzého vodiča má.

Vodič si sadol do auta s kamarátom a veselo vyrazil z Koškoviec. Na záberoch je však zachytená jeho tvár, preto pre policajtov nebol problém osobu vypátrať. K tomu by však nemuselo dôjsť, keby jeho tachometer neukazoval vyše 200 kilometrovú rýchlosť.   

Jazda dvoch kamarátov na BMW Z4 sa začína vtipnou hláškou: „Štyrikrát, zarobeno,“ a vodič ukazuje spolujazdcovi do kamery s úsmevom na tvári pokutové bločky.

Potom to kamaráti z mokrej štvrte poriadne roztočili. Zrejme si mysleli, že sú na pretekárskej dráhe. Po ceste druhej triedy, kde je mimo obce povolená rýchlosť 90 km/hod a v obci 50-tka, vypeckovali rýchlosť až na neuveriteľných 240 km/hod.  Spolujazdec totiž niekoľkokrát natočil tachometer, ktorý presahoval hodnotu 200.  

Blázon na BMW

Mládenci sa skvele zabávali, vlastná bezpečnosť, ale aj okoloidúci, či ostatní účastníci cestnej premávky im boli očividne ukradnutí. "Dané video berieme ako podnet na začatie konania. Vec bude objasňovať príslušný okresný dopravný inšpektorát, v tomto prípade v Humennom," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

"Polícia musí spáchanie priestupku náležite a zákonným spôsobom preukázať," dodal hovorca. Podotkol však, že vodiča už stotožnili a skutok sa stal v tomto roku, preto premlčacia doba pri tomto priestupku nepripadá do úvahy. Okrem prekročenia rýchlosti budú policajti objasňovať aj ďalšie priestupky, ktoré vodič svojou zbesilou jazdou spôsobil. Do úvahy pripadá jazda v protismere, cez plnú čiaru, či jazda bez bezpečnostných pásov.  

V prípade, že polícia vodičovi dokáže prekročenie najvyššej povolenej rýchlosti, hrozí mu pokuta do 800 eur a zákaz šoférovania na tri roky.

Auto, na ktorom sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: BMW)

Pod videom sa v diskusií objavila reakcia: "Video som upravil v pc, tachometer je upravený a posunutý, aby zobrazoval o 100km/h viac a keď natáčam von z auta, tak je video zrýchlené, chcel som byť len zaujímavý na youtube, dovidenia." Nie je však isté, kto je autorom tohto príspevku.  
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu