Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vitteková prehovorila o bitke s Orviskou: Je to chorá osoba!

Patrícia Vitteková si po bitke s Alexandrou Orviskou vyliala srdce na Facebooku. Zobraziť galériu (12)
Patrícia Vitteková si po bitke s Alexandrou Orviskou vyliala srdce na Facebooku. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Stačilo! Toto si zrejme povedala Patrícia Vitteková (33) v stredu v noci. V jednom z bratislavských podnikov si totiž surovo skočila do vlasov so svojou sokyňou Alexandrou Orviskou (30). Práve kvôli nej sa totiž speváčke rozpadol vzťah s futbalistom Róbertom Vittekom (31). Krátko po bitke bola speváčka na slovo skúpa, no neskôr na sociálnej sieti zverejnila poriadne dlhý príspevok, v ktorom jojkárku vôbec nešetrila.

Poriadne dusný večer! V jednom z podnikov v centre Bratislavy sa v stredu konala módna prehliadka. Medzi pozvanými bola aj Patrícia Vitteková, no chýbala tam vymetačka večierkov Alexandra Orviská. Ako neskôr vysvitlo, manželka Róberta Vitteka sa postarala o to, aby sa meno jej sokyne objavilo na zozname nechcených osôb. Speváčka a redaktorka sú totiž na nože od chvíle, čo sa prevalilo, že jojkárka má príliš blízky vzťah k Patríciinmu mužovi. 

No zdá, že Alexandra nepatrí k ženám, ktoré sa len tak nechajú odradiť. Po skončení prehliadky sa totiž do podniku predsa len dostala a stretnutie týchto žien skončilo poriadnou bitkou. A nešlo len o letmé facky - redaktorka Top Staru po šarvátke skončila s prasknutým nosom.

Keď sme Vittekovú k tejto téme oslovili, absolútne nereagovala. Svoje pocity a myšlienky po incidentne zverenila až na sociálnej sieti Facebook. A slovami rozhodne nešetrila. „Alexandra, pre mňa si žiaľ jedná chorá, nebezpečná osoba, ktorá potrebuje pomoc ďaleko viac ako ja a moje deti, ako s obľubou roznášaš,“ adresovala speváčka a cukrárka poriadne pikantné slová svojej nepriateľke. 

Ako ďalej vo svojom statuse spomína, Orviská ju vraj v osudnú noc vyprovokovala. „Ako si si v stredu všimla, ja som tá posledná, ktorej sa budeš ty a tvoje už x-krát objednané gorily, či zaplatené kamarátky, milenci, či exmilenci, barmani vyhrážať a posmievať po médiach, robiť si relácie a provokovať tak ako v stredu,“ pokračovala Vitteková, ktorá redaktorku v minulosti vnímala ako kamarátku. 

Alexandra bývala podľa všetkého aj častým hosťom u Vittekovcov doma. „Keby si mojim deťom v dobe, keď som čakala ich brata alebo sestričku, neplietla hlavy za maskou kamošky, ktorá im kúpi aj pyžamká k tebe domov, ale maminke to nepovieme, veď aj do Ameriky pôjdu všetky spolu aj s Vikinkou,“ rozpísala sa Patrícia. Tá tiež tvrdí, že jojkárka nahovorila svojich kamarátov futbalistov, aby jej vypisovali nepríjemné správy. Konkrétne malo ísť o Filipa Šeba a Vladimíra Weissa. 

Vo svojom príspevku mamička dvoch detí rozhodne nešetrila ani svojho expartnera. „Nevieš prekusnúť, že po tom, ako ťa zaprel môj muž, že som ti ho osobne zbalila a poslala ja sama. Ja totiž použité, špinavé a dotrhané veci posielam preč,“ napísala Vitteková na adresu otca jej dvoch dcér. Ten si vraj necháva radiť od novej partnerky, a tak sa často stáva, že svojej manželke urobí napriek. „Nakoľko si môjmu mužovi poradcom a občas sme aj bez elektriny, keď sa naštvem a poviem mu, čo si myslím, že deti nie sú hračky ani mačky,“ šokovala slovami, ktoré športovca ukazujú v naozaj nepríjemnom svetle. 

Patrícia by vraj ale s celým cirkusom okolo futbalistu a redaktorky najradšej skoncovala. „Alexandra, chcem ťa verejne požiadať o to, aby si mne a mojim deťom už jednoducho dala pokoj. Nie kvôli karme, to je tiež len druh viery. Kvôli mojim deťom, tvojej dcére a zvyšku súdnosti, v ktorú verím, že ešte máš,“  uviedla v závere svojho siahodlhého príspevku Vitteková. Otázka je, či tým naozaj dosiahne tento cieľ alebo budú slovné či fyzické útoky medzi týmito dvomi známymi Slovenkami pokračovať aj naďalej.  

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu