Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Horúca FOTO škandalóznej Orviskej: Na webe vytasila holé prsia!

Redaktorka televízie Joj Alexandra Orviská nafotila sexi akt. Zobraziť galériu (6)
Redaktorka televízie Joj Alexandra Orviská nafotila sexi akt.

BRATISLAVA - Odhalila sa! Alexandra Orviská (30) narobila v minulosti okolo seba veľa rozruchu, keď si začala so ženatým futbalistom Róbertom Vittekom (32). Dnes už s ním pár netvorí, no do úzadia sa neutiahla. Práve naopak. Najnovšie púta pozornosť sexi fotkou, ktorú zavesila na web. Brunetka pózovala pre akt.

Alexandra Orviská na seba prvý raz upozornila ako súťažiaca reality šou VyVolení a neskôr sa uplatnila ako redaktorka v televízii Joj. Najviac pozornosti na seba ale strhla až vďaka údajnému vzťahu so ženatým futbalistom Róbertom Vittekom. Kvôli nemu sa brunetka dokonca minulý rok v jednom z bratislavských podnikov pobila s jeho stále právoplatnou manželkou Patríciou. 


Prichytený Vittek: Podvádza manželku s rodinnou kamarátkou?!

Brutálna nakladačka a prasknutý nos: Vitteková a Orviská sa pobili kvôli chlapovi!


Dnes už Orviská so známym športovcom pár netvorí, no rozruch okolo seba robiť neprestala. Najnovšie na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotku, ktorou ulahodila nejednému mužskému oku. Brunetka sa totiž so svojimi fanúšikmi podelila o záber, na ktorom pózuje úplne hore bez. Pohľadu na redaktorkine ženské zbrane bráni len jej ruka, ktorou si svoje cennosti zakrýva. No aj napriek tomu fotka decentne odhaľuje krivku jej obnaženého poprsia. 

Záber však nevznikol len tak zo Sašinho rozmaru. Tvár jojkárskeho Top Staru sa pred fotoaparátom vyzliekla, aby podporila dobrú vec. Podobne ako v minulosti napríklad Andrea Heringhová, či Romana Škamlová, aj ona svojou odvážnou fotkou prispela do charitatívneho kalendára. Výťažok z neho pôjde na podporu žien, ktoré prekonali rakovinu. 

Alexandra Orviská sa odhalila, aby podporila ženy, ktoré prekonali rakovinu.
Zobraziť galériu (6)
Alexandra Orviská sa odhalila, aby podporila ženy, ktoré prekonali rakovinu.  (Zdroj: Instagram)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu