Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálna nakladačka a prasknutý nos: Vitteková a Orviská sa pobili kvôli chlapovi!

Alexandra Orviská a Patrícia Vitteková sa pobili. Zobraziť galériu (7)
Alexandra Orviská a Patrícia Vitteková sa pobili.

BRATISLAVA - Poriadne si naložili! Patrícia Vitteková (33) a Alexandra Orviská (30) sa v láske naozaj nemajú. Za všetko môže futbalista Róbert Vittek (31), ku ktorému mala redaktorka Top Staru bližšie než len ako ku kamarátovi. Nevraživosť žien okolo športovca sa vystupňovala v stredu v noci, kedy sa stretli v jednom podniku. Skončilo to poriadnou bitkou, po ktorej jojkárka údajne skončila s prasknutým nosom.

Zo starostlivej mamy bitkárka! Patrícia Vitteková sa v stredu večer ukázala na módnej prehliadke v centre Bratislavy. Spoločnosť jej robili dcérky, ktoré ale neskôr poslala domov a ona sa ďalej zabávala v nočnom podniku. 

Príjemný večer však mala len do tej chvíle, kým si rovnaký bar nevybrala aj Alexandra Orviská. Speváčka a redaktorka sú totiž na nože od chvíle, kedy sa prevalilo, že jojkárka má dosť blízky vzťah k Patríciinmu mužovi Róbertovi Vittekovi. 

Svoju nevraživosť ukázali aj v stredu večer. Nehľadiac na desiatky svedkov si skočili do vlasov. „V noci, asi okolo druhej, mi písal kamarát, že sa bijú,” povedal nám náš zdroj. Rivalky predviedli ľuďom riadne divadlo. O tom, že lietali naozaj tvrdé facky, svedčí aj veta, ktorá sa objavila na Orviskej instagrame. „Nevadí, že mi praskla nos! Vzorná mama! Hlúpa a trápna pani, ktorá sa bije za to, že ju muž nechce. Auuu,” napísala Saša, no neskôr svoje slová vymazala. 

Zisťovali sme aj od samotných aktérok, ako to vlastne bolo a prečo k násiliu došlo. „Ospravedlňujem sa, ale ja už naozaj nemám čo povedať,” reagovala na naše slová redaktorka Top Staru. Nevyjadrila sa ani k tomu, či mieni nepríjemnú udalosť riešiť ako ublíženie na zdraví. Podľa zákona ide o trestný čin vtedy, keď musí poškodený vyhľadať lekárske ošetrenie a zranenie mu sťažuje jeho obvyklý spôsob života. Žene, ktorá si na živobytie zarába pred kamerou, by polícia takýto argument uznať mohla... Patrícia Vitteková sa zatiaľ k potýčke nevyjadrila.  

Alexandra Orviská si zverejnila na instagrame takýto príspevok.
Zobraziť galériu (7)
Alexandra Orviská si zverejnila na instagrame takýto príspevok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu