Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Patrícia Vitteková a jej nová herecká láska: Už sa neskrývajú!

Patrícia Vitteková a jej nový partner - herec Michal Nemtuda, sa už pred verejnosťou neskrývajú. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková a jej nový partner - herec Michal Nemtuda, sa už pred verejnosťou neskrývajú. (Zdroj: Aqualand Moravia)

BRATISLAVA - Už stačilo! Toto si zrejme povedala pomerne čerstvo zamilovaná dvojica - Patrícia Vitteková (34) a Michal Nemtuda (27). Hoci spolu chodia už 3 mesiace, doposiaľ svoju náklonnosť na verejnosti skrývali. No tomu je koniec. Krátko po tom, čo sme priniesli správu o ich utajovanom vzťahu, sa totiž zaľúbenci vybrali do jedného z českých aquaparkov. A svoje city tam pred verejnosťou už rozhodne neskrývali.

Pred pár dňami sme vás na topkách informovali o novej láske Patrície Vittekovej. Rok po nepríjemnom rozchode s futbalistom Róbertom Vittekom si mamička dvoch detí našla iného. Dokopy sa dala s hercom Michalom Nemtudom, známym napríklad z filmu Lóve alebo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. 

Dvojicu sa nám podarilo zachytiť pred pár dňami v centre Bratislavy. No hoci si hodnú chvíľu vymieňali nežné bozky a držali sa za ruky, keď zbadali, že ich náklonnosť neuniká pozornosti okolia, oddelili sa od seba a držali si menší odstup. 

Ako sa však najnovšie zdá, skrývaniu citov je už koniec. Počas uplynulého víkendu sa totiž milenci pri príležitosti zahájenia letnej sezóny vybrali do Aqualandu Moravia u našich západných susedov. A vzájomnú lásku tam rozhodne netajili. 

Okrem toho, že sa pri každej príležitosti k sebe túlili, otvorene prezradili, že tvoria pár. „Áno je to pravda, Michal je skvelý chlap a nemám dôvod čokoľvek tajiť,“ prezradila zamilovaná speváčka. Priznala tiež, že do vodného sveta prišla s novým partnerom preto, aby si najmä poriadne užili jeden druhého. Okrem toho tam Vitteková aj zaspievala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu