Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krpatá Verešová útočí na Sklenaříkovú: Andrea, tie nohy sú fakt tvoje?!

Andrea Verešová je o hlavu menšia než Adriana Sklenaříková, no nohami zvádza rovnako. Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová je o hlavu menšia než Adriana Sklenaříková, no nohami zvádza rovnako.

PRAHA - Ohromila! Andrea Verešová (33) patrí k našim najnižším modelkám. Keď sa však stala tvárou a zároveň telom pražského predajcu automobilov, všetkých uchvátila. Uložená na kapote exkluzívneho športiaka totiž predviedla také dlhé nohy, akoby si ich požičala od rekordérky Adriany Sklenaříkovej (42) so 124-centimetrovými končatinami.

Andrea Verešová je najnižšou víťazkou Miss Slovensko, no vo svete modelingu a reklamy sa presadila aj napriek chýbajúcim centimetrom. Nedávno ju angažoval aj jeden z pražských predajcov, ktorý otváral novú pobočku. Pri tejto príležitosti bol v českej premiére predstavený aj športiak prestížnej značky, ktorý samozrejme odhaľovala práve nádherná Slovenka. „Krásne ženy a krásne autá proste patria k sebe,” komentovali jej účasť kompetentní. 

Následne vznikla aj séria záberov, na ktorých Andrea pózuje práve v spoločnosti luxusného tátoša. A mnohí sa po ich zhliadnutí nestačili diviť. Žilinčanka ležérne položená na kapote doslova ohúrila nádherne dlhými nohami. Stačilo vysoko vykrojené body a správna poloha, čo vyvolalo dojem, že nízka modelka pôsobila tak, akoby jej dolné končatiny požičala Adriana Sklenaříková. Tieto dve krásky dokazujú, že na centimetroch jednoducho nezáleží - či vysoká, či malá, Slovenky vždy vedia očariť. Andreine snímky so športovým autom si môžete pozrieť v našej GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu