Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Aj Sklenaříková je len človek: Adriana ukázala prvé vrásky!

Adriana Sklenaříková sa za svoje vrásky nehanbí. Zobraziť galériu (6)
Adriana Sklenaříková sa za svoje vrásky nehanbí. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Zreje ako víno! Adriana Sklenaříková (42) patrí bez pochýb k jedným z najkrajších Sloveniek súčasnosti. A pribúdajúce roky jej rozhodne na šarme neuberajú. Práve naopak. Dôkazom môžu byť zábery zo sociálnej siete, kde zverejnila fotky zachytávajúce jej prvé vrásky. Treba uznať, že modelka starne s noblesou.

Keď sa povie ideál ženskej krásy, mnohým určite napadne meno topmodelky Adriany Sklenaříkovej. Veď jej plné pery, blond vlasy a dlhočizné nohy už od nepamäti obdivujú nielen doma na Slovensku, ale aj na celom svete. A hoci je plavovláska stále šarmantná a čas je k nej šetrný, i tak sa zastaviť nedá. 

Na fotkách, ktoré Adriana zverejnila na sociálnej, je totiž vidieť jej prvé vrásky. No napriek tomu, že trendom súčasnosti je čo i len náznaky prvých rýh na tvári maskovať alebo sa ich zbavovať skrášľovacími procedúrami, zdá sa, že modelka k takýmto ženám nepatrí. A robí dobre - treba totiž uznať, že pribúdajúce roky blondínke naozaj pristanú. Adriane to na pôvabe rozhodne neubralo. 

Adriana Sklenaříková starne s noblesou.
Zobraziť galériu (6)
Adriana Sklenaříková starne s noblesou.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu