Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ďurianová čelí krutej realite: Dnes sa naplnil najobávanejší scenár!

Marianna Ďurianová musí čeliť krutej realite. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová musí čeliť krutej realite.

BRATISLAVA – Ďalšie mesiace bez kamier! Mariannu Ďurianovú (37) od dnešného dňa spája s televíziou Markíza už len minulosť. Skončila sa jej totiž dvojmesačná výpovedná lehota, po uplynutí ktorej mala začať hájiť farby konkurenčnej Jojky. Situácia sa ale od pôvodnej dohody výrazne zmenila. S blondínkou momentálne na Kolibe vôbec nerátajú. Potvrdili nám to prvým oficiálnym stanoviskom, ktoré sa týka moderátorkinho prestupu.

Bez práce! Marianna Ďurianová sa aktuálne určite nemôže sťažovať na nedostatok voľného času. Koncom januára totiž dala v Markíze po 13 rokoch výpoveď. Dôvodom jej konania bola vidina rozprávkového angažmán a nového televízneho projektu v konkurenčnej Jojke. V súčasnosti však moderátorke zostali len oči pre plač.   

Marianne totiž v posledný marcový deň skončila výpovedná lehota, ktorá jej plynula u bývalého zamestnávateľa zo Záhorskej Bystrice. Počas tohto obdobia sa na Kolibe nechceli k Ďurianovej práci pre ich inštitúciu vyjadrovať. Až dnes sa rozhodli poskytnúť k celej veci oficiálne stanovisko. A z neho je jasné, že to s plavovláskou vyzerá biedne. „Keďže formát, ktorý mala moderovať Marianna Ďurianová, televízia Joj nezaradila do vysielacej štruktúry, hľadáme ďalšie možnosti spolupráce a zostávame s Mariannou v kontakte,” povedala nám hovorkyňa televízie Lucia Kulihová, čo v preklade znamená, že moderátorku v blízkej dobe na obraze určite neuvidíme. Ak teda vôbec. 

Topky.sk oslovili aj bývalú markizáčku. Chceli sme vedieť, čomu sa plánuje v najbližších mesiacoch venovať. Zaujímalo nás aj to, či vzniknutú situáciu nevníma ako podraz zo strany Jojky. Veď dala kvôli ich ponuke výpoveď v Záhorskej Bystrici, vďaka čomu si definitívne zabarikádovala dvere do Markízy. Na naše otázky však neodpovedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu