Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nezamestnaná Ďurianová sa poriadne zapotí: Pozrite, ako zabíja čas!

Marianna Ďurianová si voľné chvíle užíva. Naplno ju totiž zamestnáva synček Romanko. Zobraziť galériu (12)
Marianna Ďurianová si voľné chvíle užíva. Naplno ju totiž zamestnáva synček Romanko.

BRATISLAVA – Mamičkou na plný úväzok! Marianna Ďurianová (37) sa začiatkom apríla priradila k nezamestnaným Slovákom. V Markíze totiž po trinástich rokoch dala výpoveď s vidinou rozprávkového angažmán v konkurenčnej Jojke. Tam však pre ostrieľanú televíznu tvár uplatnenie nenašli. A hoci je blondínka momentálne bez práce, počas dňa sa rozhodne nenudí.

Marianna Ďurianová sa vytratila z televíznych obrazoviek už pred viac ako mesiacom. Keďže je aktuálne nezamestnaná, voľného času má habadej. Z chýbajúceho príjmu si však bývalá markizáčka zrejme nerobí žiadne vrásky. Práve naopak. Chvíle voľna si vďaka svojmu synčekovi Romankovi naplno užíva.

Blondínku sme totiž nedávno stretli na nábreží Dunaja, kde si spoločne s kamarátkami vychutnávala obed. Súčasťou dámskej jazdy bol aj moderátorkin synček Romanko, ktorý podobne ako väčšina detí nevedel obsedieť na mieste. Viacerým prítomným ľuďom sa tak postaral o menšie divadielko, keď od maminy odbehol na trávnatú plochu. Niet pochýb, že Marianna sa popri svojom šibalovi zapotí oveľa viac, než pred televíznymi kamerami.

Rozžiarená tvár bývalej markizáčky navodzovala dojem, že je šťastná. Počas minulého víkendu však Marianne do smiechu veľmi nebolo. Jej partnera Romana Doležaja totiž zadržali muži zákona. Je totiž obvinený z vyhrážania sa a z lúpeže formou spolupáchateľstva. Vyšetrovaný bude na slobode, no v prípade dokázania viny si môže vo väzení posedieť 10 až 20 rokov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu