Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jojkárske správy majú nového moderátora: Najmladšia tvár v histórii televízie!

Študent Dominik Matulaj zažíva svojich pár týždňov slávy na obrazovkách Jojky. Zobraziť galériu (4)
Študent Dominik Matulaj zažíva svojich pár týždňov slávy na obrazovkách Jojky.

BRATISLAVA – Jedinečná príležitosť! Po Márii Ölvedyovej (32) majú v jojkárskom spravodajstve už aj mužskú posilu. Najnovšie sa totiž za pultík usádza študent Dominik Matulaj (18), ktorý po boku Anety Sedlmair Pariškovej (41) odvysielal aj celé vydanie včerajších Novín o 17:00. V histórii televízneho spravodajstva tak ide o najmladšieho člena moderátorského tímu z Koliby.

Dva týždne slávy! Kým väčšina študentov si v týchto dňoch užíva letné prázdniny, Dominik Matulaj - držiteľ Slovenského detského Oscara v kategórii Chlapčenský výkon pred kamerou, poctivo pracuje na svojej budúcnosti. Mladučký Košičan totiž od televízie Joj dostal príležitosť, ktorá sa len tak neodmieta. Po boku osvedčených tvárí si môže naplno vyskúšať profesiu moderátora.

V piatok mal Dominik už aj svoju premiéru, včera odmoderoval spoločne s Anetou Sedlmair-Pariškovou Noviny o 17:00. „Bolo to moje prvé vysielanie naživo a splnil sa tým môj sen. Mal som trému, ale tá počas vysielania opadla. Som vďačný, že sa môžem učiť od skutočných profesionálov,” povedal nám na margo svojej skúsenosti Matulaj, ktorý by sa mal na obrazovkách objavovať zhruba dva týždne.

Okrem nádejného moderátora, ktorého zaúčajú aj Andrea Pálffy-Belányi a Ľuboš Sarnovský, si môžu prácu na Kolibe vyskúšať aj ďalší víťazi súťaže Slovenský detský Oscar, medzi ktorými sú možno aj budúci strihači a kameramani.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu