Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďurianovú v Jojke nechcú? Marianna, pozor, skončíš bez roboty!

Marianna Ďurianová možno zostane bez práce. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová možno zostane bez práce.

BRATISLAVA – Nerátajú s ňou? Ďalšie pôsobenie Marianny Ďurianovej (37) na televíznych obrazovkách je neisté. Na rozdiel od markizáckeho odídenca Pavla Bruchalu (35) ešte stále nemá s Jojkou podpísanú zmluvu. Dokonca sa podľa našich informácií ešte ani nestretla s novým generálnym riaditeľom Marcelom Gregom (35). Avizovaný projekt, do ktorého ju chcel angažovať bývalý šéf František Borovský (37), sa vraj realizovať nebude. A do iných ju na Kolibe zrejme neobsadia. Blondínke tak celkom reálne hrozí, že zostane bez práce.

Mariannu Ďurianovú sme naposledy videli na televíznych obrazovkách koncom februára. „Ďakujem za vašu priazeň a želám vám všetko dobré. Majte sa krásne,” lúčila sa s divákmi Markízy blondínka, ktorá sa po trinástich rokoch rozhodla prejsť ku konkurencii. V tom čase generálny riaditeľ Jojky František Borovský ju podobne ako kolegov Vila Rozborila a Pavla Bruchalu zlákal na rozprávkový honorár a nové televízne projekty. Nečakané zmeny na vedúcom poste v Jojke však spôsobili bývalým markizákom škrt cez rozpočet.

Ani jeden z nich totiž s novým chlebodarcom nemal podpísanú zmluvu. Ako prvý si vydýchol Pavel Bruchala, ktorý sa počas uplynulého týždňa oficiálne zaradil k jojkárom. V súvislosti s Rozborilom sa na Kolibe povráva, že priestor na obrazovkách by mal dostať až na jeseň. Kam "upratať" Ďurianovú - to je problém, ktorý podľa našich informácií zatiaľ na Kolibe vôbec nevedia vyriešiť.

Isté je, že blondínku neobsadia do spravodajstva. V Jojke sú totiž so svojimi moderátorkami maximálne spokojní. Mariannino meno sa nespája ani s pripravovanou rannou reláciou, ňou bude divákov sprevádzať jej kamarát Bruchala. Ten by mal za partnerku dostať jednu z dám, ktoré sa už zúčastnili kamerových skúšok. V hre sú napríklad Barbara Heribanová či Zuzana Haberová.

Ďurianová mala pôvodne spoločne s Bruchalom moderovať večernú publicistickú reláciu. Po chodbách Jojky sa však povráva, že s jej zaradením do vysielacej štruktúry nateraz vôbec nerátajú. Televíziu sme preto oslovili s otázkou, či sa už vie, aké bude blondínkino nové angažmán. „K pôsobeniu Marianny Ďurianovej v televízii sa vyjadríme vo chvíli, keď to bude aktuálne,” reagovala vyhýbavo hovorkyňa Lucia Kulihová. Zdá sa teda, že v najbližšej dobe bývalú markizáčku diváci ešte neuvidia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu