Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďurianová v Markíze na čiernej listine: Mariannu doslova odstránili!

Marianna Ďurianová bude ešte pár dní zamestnankyňou Markízy. S jej menom už ale televízia očividne nechce mať nič spoločné. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová bude ešte pár dní zamestnankyňou Markízy. S jej menom už ale televízia očividne nechce mať nič spoločné.

BRATISLAVA – Má, čo chcela?! Marianne Ďurianovej (37) v Markíze ešte stále plynie výpovedná lehota - oficiálne prestane byť zamestnankyňou až od apríla. Napriek tomu sa však kompetentní v Záhorskej Bystrici postarali o to, aby jej meno už nefigurovalo v štruktúrach televízie. Zistili sme, že ju doslova vymazali zo svojho portfólia.

Definitívny koniec! Mariannu Ďurianovú už viac nemožno označovať prívlastkom markizáčka. Koncom januára totiž dala v televízii po 13 rokoch výpoveď. Dôvodom bol prísľub rozprávkového angažmán v Jojke. Fakt, že si to namierila ku priamej konkurencii, zrejme vyburcoval vedenie v Záhorskej Bystrici k ráznym opatreniam. Nielenže rakúsky riaditeľ Matthias Settele jednoznačne vyhlásil, že dvere do Markízy má tým pádom definitívne zatvorené, no kompetentní ju už stihli aj vymazať zo svojho porfólia. 

Hoci je Ďurianová ešte stále v zamestnaneckom pomere s modro-žltou stanicou, na internetových stránkach Markízy by ste o blondínke hľadali zmienku márne. Nielenže jej meno a fotografia nefigurujú medzi tvárami stanice, ale nie je spomenutá ani v rámci sekcie Televíznych novín, ktoré trinásť rokov uvádzala.

Je teda očividné, že s blondínkou už v Markíze nechcú mať nič spoločné. Horšie však je, že od nej dávajú ruky preč už aj v Jojke. Po zmene na vedúcom poste a odchode Františka Borovského vraj totiž nevedia, kam bývalú televíznu hviezdu upratať. „S novým generálnym riaditeľom sa ešte nestretli a posty do pripravovaných projektov sú už v podstate obsadené. Je otázne, či sa na obrazovkách Jojky vôbec niekedy objaví,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja z Koliby.

Fakt, že s bývalou markizáčkou zatiaľ v Jojke nerátajú, naznačila svojimi slovami aj hovorkyňa televízie. „K pôsobeniu Marianny Ďurianovej sa vyjadríme vo chvíli, keď to bude aktuálne,” reagovala Lucia Kulihová, keď sme jej položili otázku, či sa už vie, aké bude blondínkino pracovné zaradenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu