Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kauza Bruchala do Jojky vyriešená: Vieme, kto zostal sklamaný!

Pavel Bruchala je už oficiálne tvárou televízie Joj. Zobraziť galériu (5)
Pavel Bruchala je už oficiálne tvárou televízie Joj. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Definitívny verdikt! Po týždňoch plných neistoty si môže Pavel Bruchala (35) konečne vydýchnuť. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, bez práce nezostane. V týchto dňoch podpísal zmluvu s televíziou Joj a už čoskoro ho uvidíme aj na obrazovkách. Nedá sa však povedať, že spolupráca bývalého markízaka a jeho nového chlebodarcu bude po finančnej stránke taká rozprávková, ako si pôvodne vysníval. Okrem toho mu na komforte na Kolibe nepridá ani fakt, že podľa našich informácií nemajú z jeho angažmán radosť noví kolegovia.

Radosť aj obavy! Presne tieto pocity sa zrejme v súčasnosti miešajú v hlave Pavla Bruchalu. Ten dal koncom januára v televízii Markíza výpoveď a po trinástich rokoch si to namieril do konkurenčnej Jojky. Vtedajší generálny riaditeľ František Borovský mal moderátora zlákať na rozprávkový honorár, no po jeho odchode z televízie bola budúcnosť bývalého markizáka skutočne neistá.

Ako sa nám však podarilo zistiť, v týchto dňoch už Bruchala pozná svoj ďalší televízny osud. „Moderátor Pavol Bruchala je novou tvárou televízie JOJ,” potvrdila nám hovorkyňa Lucia Kulihová. Podľa našich informácií sa ale moderátor musel uspokojiť s menším honorárom, než mu bol pôvodne sľúbený. Napokon, pri rozhodovaní ani nemal veľmi na výber. Šéf Markízy Matthias Settele sa totiž rázne vyjadril, že kto raz opustí brány Záhorskej Bystrice, vrátiť späť sa nemôže.

Bruchala by mal podľa našich informácií účinkovať v rannej relácii, ktorú plánuje televízia zaradiť do vysielania zhruba v polovici apríla. Spoločnosť by mu mala pravdepodobne robiť nejaká ženská kolegyňa. Ako sa hovorí, začiatky sú vždy ťažké. Pre Pavla však budú zrejme extra náročné. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že voči bývalým markizákom jojkári príliš veľké sympatie nepociťujú.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu