Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Návrat jojkárky po 10 rokoch: S vráskami, ale skvelou postavičkou!

Natália Wallachová v minulosti moderovala Raňajojky. Súťažila aj v Celebrity Campe. Po rokoch sa vrátila na obrazovky. Zobraziť galériu (13)
Natália Wallachová v minulosti moderovala Raňajojky. Súťažila aj v Celebrity Campe. Po rokoch sa vrátila na obrazovky.

BRATISLAVA - Známa tvár! Nová ranná relácia televízie Joj opäť priviedla na obrazovky Natáliu Wallachovú (42). Tá mala takmer presne pred 10 rokmi moderátorskú premiéru v zaniknutom programe Raňajojky. Neskôr sa objavila aj v reality šou Celebrity Camp. Ako sa teraz ukázalo, kráske za ten čas pribudlo zopár vrások, no žiadne tukové vankúšiky. Aj dnes sa môže chváliť sexi krivkami.

Po rokoch opäť na obrazovkách Jojky! V novej relácii Dobré ráno má svoje miesto aj cvičenie. Toho sa v jednej z prvých vysielaní zhostila Natália Wallachová. Tmavovláske sa dostalo vrelého prijatia od Lenky Čvirikovej-Hriadelovej. Do záberu nečakane vošiel aj Juraj Hajdin. „My sme s Natáliou začínali pred 10 rokmi,” prezradil divákom. 

Skutočným pamätníkom mohla byť Natáliina tvár naozaj známa. Kedysi totiž cvičila v programe Raňajojky. V marci 2004 tam mala dokonca premiéru ako moderátorka. Do ranného formátu Jojky sa tak vrátila po poriadne dlhom čase. 

Za tú dobu sa samozrejme aj trochu zmenila. Na jej tvári boli viditeľné vrásky, ktoré už k jej veku proste patria. Zato na jej postave akoby sa prekročenie štyridsiatky ani neodrazilo. Wallachová sa stále udržiava vo forme a predviedla pred kamerami figúru ako lusk.

Natáliina sexi postava. Takto v minulosti dráždila v upútavke na Celebrity Camp.
Zobraziť galériu (13)
Natáliina sexi postava. Takto v minulosti dráždila v upútavke na Celebrity Camp.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu