Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Katastrofický scenár pre Bruchalu sa naplnil: KONIEC v Jojke po 4 mesiacoch!

Pavel Bruchala má hlavu v smútku. Reláciu Dobré ráno rušia. Zobraziť galériu (5)
Pavel Bruchala má hlavu v smútku. Reláciu Dobré ráno rušia.

BRATISLAVA - Nočná mora je späť! Pavel Bruchala (36) prežíval začiatkom roka poriadne obavy. Po odvolaní riaditeľa Františka Borovského (37), ktorý ho zlákal z Markízy do Jojky, bola totiž jeho televízna budúcnosť na Kolibe neistá. Vydýchol si, keď ho obsadili do novej relácie Dobré ráno. Ako sme však najnovšie zistili, teraz sa situácia opakuje. Stanica totiž po necelých piatich mesiacoch tento magazín ruší. Keďže moderátor žiadny iný formát nemá, zisťovali sme, čo s ním teraz bude.

Opäť v neistote! Začiatkom roka odišiel Pavel Bruchala po 13 rokoch z Markízy a nastúpil do konkurenčnej Jojky. Vzápätí však prišla krutá rana, keď František Borovský skončil na poste generálneho riaditeľa. Odídenci z Markízy - Bruchala, Rozboril a Ďurianová - v tom momente zostali v neistote. Tá sa pre pánsku časť tejto zostavy rozplynula po tom, čo získala kšefty v podobe relácií. Horšie obišla Marianna - tú nakoniec na Kolibe neangažovali vôbec.

Pavel dostal šancu ako moderátor ranného vysielania. Začiatkom mája sa na obrazovky dostal magazín Dobré ráno, ktorý mal konkurovať markizáckemu Teleránu. Novinka však nenaplnila očakávania vedenia. Podľa našich informácií preto z obrazu čoskoro zmizne. „Relácia končí k 3. októbru,” prezradil náš zdroj. 

Samotná televízia to nepoprela. Hovorkyňa priznala, že na Kolibe idú meniť vysielaciu štruktúru. „Magazín Dobré ráno je profesionálny, starostlivo pripravovaný a trendy, no boj s niekoľkoročným diváckym zvykom je náročný. V tejto chvíli zvažujeme preformátovanie ranného slotu tak, aby bol pre divákov atraktívnejší,” povedala nám Lucia Kulihová. 

Táto situácia znamená zlé správy najmä pre moderátorov, ktorí v Jojke nepracujú na žiadnych iných projektoch. Kým napríklad Bruchalova kolegyňa Lenka Čviriková Hriadelová hlási športové správy, on takúto zálohu v rukáve nemá. Nepríjemnú novinku sa navyše dozvedel počas dovolenky v Španielsku. „Dobré ráno ma veľmi baví a dôstojne sa s týmto projektom rozlúčim budúci týždeň. Ostatné budem riešiť v nasledujúcich dňoch,” povedal nám ku koncu relácie Pavel.

Topky.sk zároveň zisťovali aj to, ako vidí svoje ďalšie pôsobenie na bratislavskej Kolibe. „Uvidím, čo prinesie budúcnosť. Som optimista a verím, že moja spolupráca s televíziou Joj bude i naďalej pokračovať,” nevzdáva sa nádejí exmarkizák. V samotnej televízii zatiaľ ohľadom Bruchalovho nového angažmánu jasno nemajú. Podľa našich zistení mu v tejto chvíli nevedia ponúknuť žiadnu novú pracovnú príležitosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu