Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Keď ho nesnímajú kamery, trpí: Michal David má v Hlase problémy!

Michal David trpí veľkými bolesťami. Môže za to staré zranenie. Zobraziť galériu (5)
Michal David trpí veľkými bolesťami. Môže za to staré zranenie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Stále sa trápi! Michal David (53) sa nedokáže zotaviť zo zranenia členku, ktoré si privodil ešte v septembri minulého roka. Nepríjemnosti pretrvávajú dodnes. Ako sa nám podarilo zistiť, komplikácie si vypýtali svoju daň aj počas nakrúcania hudobnej šou Hlas Česko Slovenska.

Hoci má Michal Dávid na obrazovkách neustály úsmev na perách, v skutočnosti sa trápi neutíchajúcimi bolesťami. Tie mu spôsobuje nevyliečený členok. Ako sme vás totiž na topkách už informovali, známy hudobník si ho ešte v septembri 2013 nepríjemne zranil. A to počas vystupovania z vrtuľníka. Pomerne staré zranenie však autorovi hitu Diskopríbeh stále nedá spávať. 

Ako sa nám podarilo zistiť, premáhať sa musel aj počas nakrúcania markizáckej šou Hlas Česko Slovenska. Keď ho totiž nesnímali kamery, bolo vidno, s akými grimasami vstáva z koučovského kresla. „Vždy, keď sa išiel Michal privítať so súťažiacimi svojho tímu, bolo vidieť, že trpí bolesťami. Párkrát dokonca svoje zranenie komentoval. Okrem toho si dával veľký pozor, keď našľapoval,“ prezradil zdroj zo zákulisia šou o spevákovi. Zdá sa teda, že pre niekdajšiu hviezdu československého popu nie je natáčanie Hlasu ničím príjemným.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu