Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevidiaci Martin z Hlasu má doma poriadny kus: Sexi foto priateľky v plavkách!

Martin Svátek, ktorý sa v šou Hlas Česko Slovenska prestavil po boku Blanky Janečkovej, sa môže pochváliť krásnou priateľkou Terezou. Zobraziť galériu (8)
Martin Svátek, ktorý sa v šou Hlas Česko Slovenska prestavil po boku Blanky Janečkovej, sa môže pochváliť krásnou priateľkou Terezou. (Zdroj: tv markíza/facebook)

BRATISLAVA - Je to kočka! Blanka Janečková (36) a Martin Svátek (33) už na kastingu Hlasu Česko Slovenska dohnali svojím výkonom koučov k slzám. No nadanej dvojici sa nedarí len v speve, ale aj v súkromnej sfére ich života. Zatiaľ čo sa tmavovláska teší z troch detí a manžela Tomáša, rodákovi z Prahy spríjemňuje dni jeho láska Tereza. A je to naozaj fešanda.

Wau, to je paráda! Tieto slová napadli azda každému, keď v šou Hlas Česko Slovenska zaznel nádherný hlas speváka Martina Svátka. Ten sa aj vo včerajšej časti predviedol po boku svojej dlhoročnej kamarátky Blanky Janečkovej. Ich výkon bol opäť hodný profesionálov, vďaka čomu postúpili do finálových kôl. No mladíkovi sa nedarí len v speváckom projekte, ale aj v súkromí. 

Už rok mu je totiž veľkou oporou krásna Tereza, ktorá sa tiež venuje spevu. Okrem umeleckého nadania sa však môže pochváliť aj skvelou postavičkou. Láska českého Stevieho Wondera totiž na sociálnej sieti Facebook zverejnila fotku, na ktorej je iba v plavkách. Na zábere vidno, že brunetka sa pýši sexi ženskými krivkami zaoblenými na tých správnych miestach.

Tereza, priateľka nevidiaceho Martina Svátka, sa môže pochváliť sexi krivkami.
Zobraziť galériu (8)
Tereza, priateľka nevidiaceho Martina Svátka, sa môže pochváliť sexi krivkami.  (Zdroj: tv markíza/facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu