Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

S Michalom Davidom je zle: Hospitalizovali ho, je vo vážnom stave!

Michal David má vážne zdravotné problémy. Zobraziť galériu (4)
Michal David má vážne zdravotné problémy. (Zdroj: TASR)

PRAHA – Na záver tohto roka nebude spomínať v dobrom! Speváka Michala Davida (53) museli vo štvrtok hospitalizovať v pražskej nemocnici. Momentálne je na infúziách. Príčinou je trombóza – uzatvorenie cievy krvnou zrazeninou. Zavlečením trombu hrozí pľúcna embólia, ktorá v najhoršom prípade končí smrťou.

Spevák Michal David si koncom septembra zlomil členok a pretrhal väzy, keď vystupoval z vrtuľníka. Nasledovala komplikovaná operácia a liečba. Z tohto zranenia sa však nestihol poriadne vyliečiť a začal opäť koncertovať. A to sa mu vo štvrtok vypomstilo - skončil v jednej z pražských nemocníc. Diagnózou je trombóza. „Má opuchnutú celú nohu. Stav sa mu zhoršil po tom, čo lietal medzi Čechami a Slovenskom. Leží hospitalizovaný, je na infúziách,“ prezradil zdroj topiek. „Je to pravda. Už mi riedia krv, mal by som tu pár dní zostať,“ povedal smutne pre český server super.cz hudobník.

V túto nedeľu mal Michal David zavŕšiť úspešné turné po našej krajine. Po tom, čo odohral koncerty v Žiline, Prešove a v Nitre, ho čakala Bratislava. Organizátori však museli vystúpenie v hlavnom meste zrušiť. „Vzhľadom na komplikácie s predchádzajúcim úrazom Michala Davida sa pripravovaný koncert Classic Tour v historickej budove SND v Bratislave dňa 8. 12. prekladá. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Náhradný termín bude oznámený prostredníctvom médií,“ povedala pre topky.sk manažérka slovenského turné Lucia Vrátilová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu