Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verejné zosmiešnenie porotkyne markizáckeho Hlasu: Takýto podraz nečakala!

Marta Jandová výsmech pred celým Českom a Slovenskom svojmu kolegovi Pepovi Vojtekovi zrejme tak skoro nezabudne. Zobraziť galériu (12)
Marta Jandová výsmech pred celým Českom a Slovenskom svojmu kolegovi Pepovi Vojtekovi zrejme tak skoro nezabudne. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Toto si mohol odpustiť! Porotkyňa šou Hlas Česko Slovenska Marta Jandová (39) je pred kamerami zväčša veselá a na tvári jej málokedy chýba úsmev. Počas nakrúcania speváckej súťaže sa však aj ona ocitla v situácii, kedy jej nebolo príliš do smiechu. Pričinil sa o to kolega Josef Vojtek (48), ktorý sympatickú brunetku pred oboma národmi nemiestne urazil.

Pätica koučov markizáckej šou Hlas Česko Slovenska si vzájomne dobre rozumie. Pred kamerami občas predvedú divadielko, v rámci ktorého sa vzájomne doberajú. Jedna taká prestrelka prebehla aj medzi Martou Jandovou a Josefom Vojtkom. Nechýbalo však veľa a pred kamerami by lietali dokonca aj facky.  

Dôvodom konfliktu medzi dvoma rockermi bolo vystúpenie tmavovlasej speváčky, ktorá ich oboch mimoriadne zaujala. „Mne sa páči, že sa na ten rock 'n' roll nehráš tak, ako to robí kopec popových speváčok, ktoré si vezmú kožené nohavice a už si myslia, že je to rock 'n' roll,” poznamenala Jandová smerom k súťažiacej. „To hovoríš o sebe?!” reagoval na jej slová podpichovačne Vojtek.

Jeho otázka zaskočila nielen publikum, ale najmä samotnú Jandovú. Tá vstala, odpojila si mikrofón a na drzého kolegu sa poriadne zahnala. Status dámy si však napokon zachovala a facku si rozmyslela. Svojimi ďalšími slovami ale dala jasne najavo, že sa jej takýto výsmech od kolegu vôbec nepáčil. „Vidíš? Jediné, čo Pepa dokáže, je urážať,” reagovala Marta, ktorá je so svojou rockovo orientovanou kapelou Die Happy mimoriadne úspešná najmä v Nemecku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu