Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ignorácia a chlad: Kollár a Herighová sa k sebe správali ako cudzí!

Boris Kollár a Andrea Heringhová počas večera nevyzerali zrovna ako šťastný pár. Zobraziť galériu (9)
Boris Kollár a Andrea Heringhová počas večera nevyzerali zrovna ako šťastný pár. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ako keby sa ani nepoznali! Boris Kollár (48) a Andrea Heringhová (33) tvoria pár už dlhé roky. Prekonali spolu dokonca aj niekoľko údajných nevier boháča. No zdá sa, že bývalá playmate má toho už akurát tak dosť. Obaja sa vo štvrtok objavili na rovnakej párty, no správali sa k sebe ako cudzí. Dokonca prišli každý zvlášť.

Galéria: Fotoreportáž z valentínskej párty

Boris Kollár je známy predovšetkým tým, že má slabosť pre krásne ženy. Už niekoľko rokov je však jeho stálou partnerkou bývalá playmate Andrea Heringhová. No napriek tomu si z času na čas neodpustí výjazd do spoločnosti s niektorou inou zo "svojich mamičiek". To sa však nepáči práve Andrei, ktorá mu to odmieta tolerovať. Po tom, čo vzal na ples a do kina Barboru Richterovú, Heringhová povedala, že už ju s boháčom viac v spoločnosti neuvidíme. A zatiaľ to dodržuje.

Dôkazom, že kríza v ich milostnom živote naďalej pretrváva, môže byť aj štvrtková párty. Hoci sa jej zúčastnili obaja spomínaní, správali sa k sebe ako cudzí. Heringhová dorazila po boku kamaráta Bruna Cibereja, Kollár prišiel približne o 10 minút sám. Podnikateľ sa väčšinu večera venoval svojim priateľom, istý čas dokonca sedel pri úplne inom stole. Po nejakej dobe si to napokon namieril ku stolíku, kde sa zdržiavala Heringhová s kamarátkou, no skôr ako zamilovanými pohľadmi sa obdarúvali tými odmeranými. Keď sme sa chceli Borisa spýtať, ako to medzi nimi je, odbil nás starým známym: „Nebudem sa k ničomu vyjadrovať.“ Ktovie, či je toto predzvesťou konca ich turbulentnej lásky. 

Sledujte TOPKY TV: Zábery z valentínskej párty, na ktorej sa objavili aj Boris Kollár a Andrea Heringhová. Výrazy ich tvárí hovoria za všetko.

Love Valentine Party

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu