Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Boris Kollár vraj ôsmykrát otcom: Dcérka s Monikou?!

Tmavovlasá Monika Ostrihoňová má byť Kollárov najnovší úlovok. Zobraziť galériu (15)
Tmavovlasá Monika Ostrihoňová má byť Kollárov najnovší úlovok. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Posteľný terminátor vraj opäť úradoval! Boris Kollár (48) sa vo svojom okolí nikdy netajil tým, že by chcel mať hoc aj desať detí s rôznymi partnerkami. A zdá sa, že túto túžbu napĺňa. Najnovšie sa totiž objavili informácie, že do jeho mamičkovského háremu pribudol úlovok s plnými perami a nemenej plným dekoltom. Tmavovláska Monika Ostrihoňová mu vraj porodila dcérku.

Boris Kollár si momentálne užíva pohodičku na svojej haciende v Miami. Ako však informuje Plus Jeden deň, v Bratislave mu v pondelok mala priviesť na svet dcéru Monika Ostrihoňová. Tá už jedno dieťa má, no s iným mužom. Hoci pre spomínaný denník podnikateľ poprel, že sa s tmavovláskou pozná, nebolo by to prvýkrát, čo by informáciu podobného charakteru zahmlieval. 

Matka číslo sedem spĺňa všetky vizuálne nároky najznámejšieho slovenského playboya. Má plné pery a aj dekolt. Podľa našich informácií pochádza z okolia Banskej Bystrice. Žeby bola náhodička, že práve v tejto lokalite - na Donovaloch, trávi Boris Kollár nezanedbateľnú časť roka? To zistíme v najbližšom období.

Jedinou ženou, ktorá Borisovi Kollárovi doposiaľ porodila dve deti, je Andrea Heringhová (aspoň podľa dostupných informácií, pozn. red.) S bývalou playmate má dcérku Saru Zoe a syna Boriska. Okrem toho má biznismen malého Artura s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou; chlapca Šimona Heliodora s Martinou Štofaníkovou; dcérku Ester s Petrou Krištúfkovou; dcéru Natáliu s Ivanou Barnovou a dcéru Sašku so Stankou Horňákovou. Posledné dve spomínané mamičky sa však po Borisovom boku nikdy oficiálne neprezentovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu