Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďurianová oslňovala Markizákov nohami v mini: Marianna, ty koketa!

Marianna Ďurianová si na párty obliekla minišaty, ktoré jej zvýrazňovali nohy. Zobraziť galériu (10)
Marianna Ďurianová si na párty obliekla minišaty, ktoré jej zvýrazňovali nohy.

BRATISLAVA – Sexi ako za starých čias! V stredu večer sa v jednom z bratislavských barov konala privátna markizácka párty, na ktorú sa prišla zabaviť aj Marianna Ďurianová (36). Mamička 1,5-ročného Romanka sa na žúr riadne vyparádila. Vďaka provokatívnemu vzhľadu bola stredobodom pozornosti. Krátke minišaty totiž moderátorke odhaľovali jej tvarované nohy, ktoré diváci pri televíznych obrazovkách nemajú šancu vidieť.

Vianočnú párty majú za sebou! Markizáci sa v stredu večer zabávali v centre mesta na privátnom žúre. Za kolegami si od synčeka Romanka odbehla aj moderátorka Marianna Ďurianová, ktorá sa vrátila do práce zhruba pred mesiacom.

Plavovláska bola vždy rada za peknú, no ako je vidno, pri príležitosti tohto podujatia si dala na svojom imidži extra záležať. Štíhlu figúru zvýraznila v modrých minišatách, ktoré odhaľovali jej nohy. V kombinácii s dokonalým mejkapom a šmrncovným účesom z nej sršal sexepíl na všetky strany. Výrazným prvkom Ďurianovej outfitu boli aj strieborné náušnice a topánky, vďaka ktorým vyzerala ako Popoluška. Zaujímavosťou je, že zo žúru odchádzala podobne ako rozprávková princezná, ešte pred polnocou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu