Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto v Markíze nevyšlo: Šťastie, že to nejde na obraz!

Trikolóra Zlatice Puškárovej vyzerá, akoby podporovala Rusov, naši čitatelia si maľujú na tváre slovenskú vlajku. Zobraziť galériu (9)
Trikolóra Zlatice Puškárovej vyzerá, akoby podporovala Rusov, naši čitatelia si maľujú na tváre slovenskú vlajku.

BRATISLAVA - Koho podporujú?! Televízia Markíza v uplynulých dňoch nakrúcala džingle na hokejovú tému, keďže sa naši športovci začiatkom budúceho roka zúčastnia olympijských hier v Soči. Hviezdami boli samozrejme moderátori, ktorí sa vžili do úlohy fanúšikov. Niektorí, ako napríklad Zlatica Puškárová (36), sa na skúšobných záberoch objavili s trikolórou na líci. Toto riešenie ale nebolo príliš šťastné - bez nášho znaku s dvojkrížom to pôsobilo ako ruská vlajka.

Skalní fanúšikovia! Účinkovanie našich hokejistov na nadchádzajúcich olympijských hrách nenechá chladnými ani moderátorov Markízy. Tí dokonca nakrútili aj špeciálne džingle, ktoré sa budú objavovať počas trvania  športového podujatia.

Na záberoch z výroby majú dokonca niektorí pomaľované aj tváre. Tvorcovia však namiesto slovenskej vlajky použili len jednoduchú trikolóru. Trojfarebný obdĺžnik bez štátneho znaku ale bohužiaľ vyzerá ako ruská zástava. A tak by to mohlo vyzerať, že markizáci fandia našim rivalom.

Zrejme preto sa s touto ozdobou objavila Zlatica Puškárová len na skúšobných záberoch. Na oficiálnych portrétoch a v džingloch, ktoré pôjdu na obraz, sú už všetci s čistými lícami bez farebných obrázkov. Topky.sk k tejto téme oslovili aj samotnú moderátorku. Na naše otázky však neodpovedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu