Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prísne utajované tehotenstvo: Slovenský boháč opäť otcom!

Iveta Tkáčová a Patrik Tkáč sa tešia na nový prírastok. Zobraziť galériu (4)
Iveta Tkáčová a Patrik Tkáč sa tešia na nový prírastok.

BRATISLAVA - Bude mať pokračovateľa rodu? Finančník Patrik Tkáč (40) sa čoskoro stane dvojnásobným otcom. Jeho manželka Iveta (29) je totiž podľa našich zistení v pokročilom štádiu tehotenstva. Svojou túžbou po druhom dieťati sa tanečnica netajila už pred tromi rokmi. A teraz sa jej sen splní. Otázka, je či tentoraz privedie na svet syna alebo opäť dcéru. V súvislosti s príchodom potomka treba podotknúť, že na akékoľvek informácie o pôrode je uvalené prísne informačné embargo.

Čakali päť rokov! Manželom Patrikovi a Ivete Tkáčovcom sa dcéra Karolína narodila len pol roka po svadbe. S ďalším potomkom si však dali načas. „Najskôr chceme, aby sa zabehla tanečná škola. A keď to bude fungovať, potom je prírastok do rodiny vítaný,“ povedala topkám v auguste 2010 mamička, ktorá vtedy rozbiehala vlastný biznis.

Teraz však má jej sen o druhom dieťati konečne reálne kontúry. Podľa našich informácií je totiž Iveta aktuálne vo vysokom štádiu tehotenstva, čo je na nej aj viditeľné. Patrik sa tak stane dvojnásobným otcom naozaj už čoskoro. Otázka je, či to tentoraz bude pokračovateľ rodu. Finančný žralok sa totiž v minulosti netajil túžbou po synovi. 

Detaily týkajúce sa jej druhého stavu sme sa snažili zistiť z viacerých zdrojov a aj od samotnej pani Tkáčovej. Podrobnosti sú však držané pod zámkom. „Nehnevajte sa, ale s dcérkou sa práve dosť zložito presúvam, nemám teraz čas. Zavolám vám neskôr,” povedala nám tmavovláska pri telefonickom rozhovore. Svoj sľub však nesplnila a ani nereagovala na naše ďalšie pokusy o spojenie prostredníctvom telefonátu či esemes správy. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu