Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena milionára Tkáča ukazovala podprsenku a Šóošová – Lenka, čo ťa žula krava?!

Manželka milionára Patrika Tkáča, Iveta, ukázala na párty podprsenku. Markizáčka Lenka Šóošová zas poriadne pokrčené šaty. Zobraziť galériu (13)
Manželka milionára Patrika Tkáča, Iveta, ukázala na párty podprsenku. Markizáčka Lenka Šóošová zas poriadne pokrčené šaty. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Štvrtkový večer si osobnosti slovenského spoločenského života užili pri pohári vína. Jeden z luxusných hotelov v Bratislave totiž usporiadal párty. Medzi hosťami nechýbala napríklad manželka milionára Patrika Tkáča (41), Iveta (31). Tá počas večera (asi) nechtiac odhalila svoju spodnú bielizeň. Pozornosť dokázala na seba strhnúť aj markizáčka Lenka Šóošová (39), ktorá do hotela dorazila v úplne pokrčených šatách. Ako sa zvykne hovoriť – akoby ju krava žula.

V jednom z luxusných bratislavských hotelov na nábreží Dunaja sa vo štvrtok večer konala párty. Tú si nenechali ujsť mnohé známe tváre. Najväčšou hviezdou bol bez pochýb Peter Sagan, ktorý sa len pred pár dňami stal Majstrom sveta v cyklistike. 

Pozornosť však pútali aj prítomné dámy, najviac asi manželka finančníka Patrika Tkáča a markizácka moderátorka Lenka Šóošová. Obe zaujali svojím oblečením. 

Milionárova žena Iveta sa na večierku objavila v čiernych šatách s farebnou potlačou. Viac ako vzory však bil do očí brunetkin výstrih. Ten mal pravdepodobne len decentne odhaliť Tkáčovej dekolt, no v praxi to vyzeralo inak. Štíhla tanečnica ukázala všetkým prítomným aj svoju čiernu podprsenku. 

Známa tvár markizáckeho Telerána síce nič zo svojho tela neodhalila, no do spoločnosti prišla v kompletne pokrčených šatách. Bežne sa tomu hovorí – akoby ju krava požula. Nabudúce by bolo asi lepšie zvoliť iný materiál, ktorý nebude pôsobiť tak, že sa moderátorke nechcelo doma žehliť. 

Viac o téme: Iveta TkáčováLenka Šóšová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu