Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manželka milionára Tkáča provokovala v priesvitnom, expolitička s megavýstrihom!

Zuzana Plháková poodhalila vnady, Iveta Tkáčová sa obliekla do priesvitného. Zobraziť galériu (16)
Zuzana Plháková poodhalila vnady, Iveta Tkáčová sa obliekla do priesvitného.

ORECHOVÁ POTÔŇ - K rýchlym autám patria aj zvodné ženy! Takto svoju účasť na nedávnych automobilových pretekoch poňali aj niektoré prominentné dámy. Iveta Tkáčová (30) napríklad počas jedného z víkendových dní podporovala svojho manžela v priesvitnej blúzke. Exposlankyňa Zuzana Plháková (37) zas už tradične potešila pohľady prítomných pánov poodhalenými vnadami v hlbokom výstrihu.

Krásne ženy, rýchle autá a šikovní muži! To všetko bolo počas víkendu na slovenskom okruhu v Orechovej Potôni. Konali sa tam totiž ďalšie preteky medzinárodnej série, ktorých sa zúčastnil aj bývalý pretekár F1 Vitantonio Liuzzi.

Za volantom nechýbal ani finančník Patrik Tkáč. Toho v oba dni podporovala manželka Iveta, ktorá v nedeľu trochu prekvapila výberom svojho outfitu. Na okruh totiž prišla v priesvitnej blúzke, čo u nej nie je príliš zvykom. Tanečnica sa však vyhla trapasu a pod sexi zvršok si obliekla nenápadnú telovú podprsenku.

Pohľady prítomných pánov dráždila aj expolitička Zuzana Plháková. Pri nej sme už na sexi oblečenie zvyknutí a nesklamala ani tentoraz. Svoje vnady vystavovala na obdiv v štedrom výstrihu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu