Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hnev divákov na Rozborila kvôli Modrému z neba: Vilo, čo ty na to?

Vilo Rozboril sa vyjadril ku kauze týkajúcej sa Jozefa Kmeťa. Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril sa vyjadril ku kauze týkajúcej sa Jozefa Kmeťa.

BRATISLAVA – Stredajšie vydanie relácie Modré z neba vyvolalo medzi divákmi poriadne búrlivú diskusiu. Dôvodom bol príbeh Jozefa Kmeťa a Zdenky Sisvaldovej, ktorí sa pred kamerami zasnúbili. V súvislosti s týmto krokom sa nám totiž do redakcie ozvalo množstvo ľudí, ktorí tvrdia, že má pošramotenú minulosť. Priaznivci relácie boli preto nahnevaní, že mu Vilo Rozboril so svojím tímom splnili sen. U moderátora sme zisťovali, aký je jeho postoj k tejto nepríjemnej záležitosti.

Príbeh Zdenky Sisvaldovej a Jozefa Kmeťa, ktorý v stredu odvysielala Markíza v relácii Modré z neba, je plný otáznikov. Do redakcie sa nám totiž ozvali čitatelia, ktorí tvrdili, že Jozef nie je až takým sympaťákom, ako by sa na prvý pohľad mohol zdať. Svojej bývalej snúbenici Hane a aj ďalším ženám vraj zničil život a finančne ich zruinoval. Ona sama sa v rozhovore pre topky.sk netajila tým, že bola taká zúfalá, že už myslela na to najhoršie. Jozef však popiera akúkoľvek vinu a tvrdí, že ide o ohováranie s cieľom uškodiť mu.

V súvislosti s danými informáciami boli mnohí diváci rozčarovaní z toho, že sa takémuto človeku pomáhalo plniť sen. Od Vila Rozborila sme preto zisťovali, ako prebieha výber príbehov a či pred samotnou realizáciou nakrúcania tvorcovia preverujú jednotlivých aktérov. „Nie sme detektívna kancelária. Naozaj tu nie sme na to, aby sme lustrovali skoro 50-ročného chlapa z jeho minulých vzťahov. Na to nemáme ani právo,” povedal pre topky.sk moderátor. „Príbeh bol o ňom, jeho partnerke Zdenke, ich 4 dospelých deťoch a tí boli maximálne šťastní. Podstatní sú ľudia z príbehov. Ťažko nám vyhodnocovať pocity ľudí, o ktorých nevieme a nemáme prečo vedieť, keďže sú mimo kontext príbehu,” dodal Rozboril.

On a ani jeho tím počas nakrúcania nezachytili žiadne indície, na základe ktorých by mali pocit, že na vzťahu Jozefa a Zdenky je niečo nekalé. „Nemám právo byť sudcom žiadneho z nich. Ak by som mal akékoľvek informácie, že niečo nie je v poriadku, tak by sme to stopli,” poznamenal moderátor. Tiež sa bránil tvrdeniam, že by z Jozefa Kmeťa robili pred divákmi ideálneho muža. „Môj postoj je jednoznačný. Ako najlepšieho muža pre pani Zdenku ho opísala samotná pani Zdenka a jej dve dospelé deti. Teda ľudia, o ktorých bol príbeh. Iné vzťahové súvislosti týchto ľudí nemáme právo riešiť,” dodal Rozboril.

Mnohí diváci počas vysielania Modrého z neba registrovali, že na facebookovej stránke relácie boli zmazané negatívne komentáre na Kmeťovu adresu. „S administrátorom profilu sme sa dohodli, že budeme blokovať vyjadrenia, v ktorých je niekto menovite osočovaný a nemôže sa brániť,” vysvetlil tento krok Rozboril. Nijakú špeciálnu nápravu ale v prípade toho príbehu spoločne so svojím tímom neplánujú. „Určite zavoláme Zdenke a budeme sa pýtať na jej spokojnosť. Pokiaľ je vo vzťahu s Jozefom šťastná, tak tým pádom bola misia splnená. Všetko ostatné je bezpredmetné,” uzavrel moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu