Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Takto ste Pauhofovú ešte nikdy nevideli: Nevyspatá a bez mejkapu!

Táňa Pauhofová sa v rádiu nechala odfotiť bez mejkapu. Zobraziť galériu (6)
Táňa Pauhofová sa v rádiu nechala odfotiť bez mejkapu.

BRATISLAVA - Femme fatale! Tak býva často označovaná herečka Táňa Pauhofová (30). Krásna ryšavka totiž svojím sexepílom dokáže upútať nejedného muža. Ona sama ale tvrdí, že bez mejkapu to s ňou nie je žiadna sláva. Napriek tomu sa však vo svojej prirodzenej podobe vybrala v stredu ráno do rádia. A nechala sa tam aj odfotiť.

Táňa Pauhofová nie je žiadna sexbomba, no jej šarm je nepopierateľný. Bez pochýb ju môžeme zaradiť medzi najpôvabnejšie herečky súčasnosti. Ona sama sa však na to necíti. „Vo svojej podstate som veľmi škaredá. Úplne nenalíčená nikdy medzi ľudí nechodím. Nevlastním práve také rysy, že by som si mohla len tak niekam odskočiť bez mejkapu,” povedala nedávno pre český časopis Glanc.

Napriek tomu sa v stredu bez líčenia vybrala do ranného vysielania rádia Viva. A ako býva u moderátora Alexandra Štefucu zvykom, so svojou hostkou sa nechal aj odfotiť. Vďaka tomu teraz môže každý posúdiť, či sú herečkine slová na adresu jej výzoru pravdivé. Podľa reakcií pod záberom sa ale ľuďom páči aj v prirodzenej podobe. „Taká zlatá rozospatá. Je to najkrajšia slovenská herečka,” zneli komentáre na sociálnej sieti.

Svoju prirodzenú krásu Táňa Pauhofová ukázala aj v aktuálnom videoklipe skupiny AMO Femme Fatale, pozrite si ho na Hudba.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu