Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pauhofovej nový objav je veľkou rybou: Táňa si to vie zariadiť!

Fešák, s ktorým sa Tatiana Pauhofová objavila na odovzdávaní cien Český lev, je bohatý podnikateľ Martin Vaľovský. Zobraziť galériu (4)
Fešák, s ktorým sa Tatiana Pauhofová objavila na odovzdávaní cien Český lev, je bohatý podnikateľ Martin Vaľovský.

BRATISLAVA - Vie si vybrať! Keď sa uplynulý víkend Tatiana Pauhofová (30) ukázala na odovzdávaní cien Český lev, vyvolala svojou prítomnosťou mnoho otázok. Od rozchodu s Tomášom Maštalírom sa totiž v spoločnosti po prvýkrát objavila po boku nového chlapa. Doposiaľ bola jeho identita neznáma. Nám sa však podarilo zistiť, že ide o poriadne vplyvného a solventného biznismena.

Meno Tatiany Pauhofovej sa ešte donedávna spájalo s hercom Tomášom Maštalírom. Dvojica sa však pred dvoma rokmi nadobro rozišla a odvtedy sa po ryšavkinom boku neobjavil žiaden oficiálny partner. No v týchto dňoch sa hovorí o tom, že spomínaného umelca nahradil iný urastený muž. Ten robil herečke spoločnosť aj na odovzdávaní cien Český lev. Jeho identita však bola doposiaľ neznáma. No dnes je už jasné, že mladá umelkyňa ulovila naozaj veľkú rybu. 

Herečkin nový objav, Martin Vaľovský, je totiž úspešným podnikateľom. 33-ročný Slovák sa pohybuje medzi ropnými šejkami. Má pod palcom medzinárodnú spoločnosť, ktorá v Dubaji či Indii organizuje konferencie pre najbohatších biznismenov z oblasti telekomunikácií, finančného sektoru, ropného a plynárenského priemyslu. 

Je jasné, že ryšavka si vie vybrať. Hoci herečka svoje súkromie nekomentuje a vzťah so solventným Michalovčanom nepotvrdila, jej rozžiarená tvár hovorí za všetko. Je totiž zjavné, že je opäť šťastná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu