Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pauhofovej nová láska: Tento fešák nahradil Maštalíra!

Tatiana Pauhofová priviedla na prestížnu akciu nového priateľa. Zobraziť galériu (7)
Tatiana Pauhofová priviedla na prestížnu akciu nového priateľa.

PRAHA - Ukázala nového frajera! Tatiana Pauhofová (30) sa na víkendovom odovzdávaní cien Český lev neobjavila sama. Kým v minulosti na spoločenské akcie u našich susedov vodila otca, tentoraz išlo o mladšieho fešáka. Dvojica sa dokonca držala za ruky. Je tak jasné, že ide o nový párik, hoci ryšavá herečka odmietla o svojom spoločníkovi čokoľvek prezradiť.

Meno Tatiany Pauhofovej bolo dlhé roky spojené s kolegom Tomášom Maštalírom. Už viac ako dva roky ale pár netvoria. Po ich rozchode sa objavili informácie, že herečke padol do oka tanečník Daniel Antálek. Na žiadnej spoločenskej akcii sa však spolu neobjavili. 

Najnovšie Táňa priviedla na prestížnu udalosť niekoho úplne iného. V Prahe sa zúčastnila odovzdávania filmových cien a do starobylej budovy filharmónie vkráčala s urasteným mladíkom po boku. Dvojica sa držala za ruky, čím vyjadrovala svoj blízky vzťah. Ten zrejme trvá už nejakú dobu, keď sa herečka rozhodla svojho partnera predviesť aj pred bleskami fotoaparátov. Na otázky o svojom spoločníkovi však odpovedať odmietla. 

Tánine tipy na krásu si môžete pozrieť TU. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu