Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bartošovej ex na dne: Tretí rozvod?! Som úplné ho*no!

Jiří Pomeje bol kedysi ženatý s legendárnou Ivetou Bartošovou. Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje bol kedysi ženatý s legendárnou Ivetou Bartošovou.

PRAHA - Česko aj Slovensko má ešte v čerstvej pamäti veľkolepú svadbu Jiřího Pomejeho (51) a Ivety Bartošovej (†48) - ich manželstvo však už po roku stroskotalo. Aktuálne je český producent už tri roky ženatý s Andreou Šťastnou (28) a vychovávajú spolu dieťa. No ani v tomto vzťahu to aktuálne nevyzerá najlepšie. Známy Čech je úplne na dne, bojí sa rozvodu a nazýva sa ho*nom!

Jiří Pomeje je známym producentom, ktorý sa podieľal na výrobe mnohých úspešných českých filmov. Do povedomia slovenskej verejnosti sa však dostal až vďaka vzťahu s českou Popoluškou Ivetou Bartošovou, ktorú si pred ôsmimi rokmi aj zobral. No ich manželstvo už po roku stroskotalo.

Dnes je speváčkin ex už tri roky ženatý s partnerkou Andreou... No ani tento vzťah nevyzerá ružovo. Známy Čech je na dne a bojí sa ďalšieho krachu. „Takéto dusno u nás ešte nikdy nebolo. Som z toho úplne zúfalý. Andreu by som naozaj nerád stratil. Je to tá najkrajšia a najlepšia žena a mama na svete,“ priznal pre český denník Blesk Pomeje. 

Dôvodom ich nezhôd má byť pritom Andreina kariéra dídžejky a jej stúpajúca sláva. Manžel jednoducho na jej úspech žiarli... No a poslednou kvapkou mal byť fakt, že mladá pani Pomeje podpísala zmluvu s prestížnou agentúrou, ktorá zastupuje také hviezdy ako Kim Kardashian, Anastaciu či Paris Hilton, zatiaľ čo jeho kariéra ide dole vodou.

„A ja som úplné ho*no, ktoré nezarobí ani korunu. Mám naozaj veľký strach, aby Andrei nedošla trpezlivosť a ten svet mi ju nevzal. Tento rozvod by som už neprežil,“ netají Pomeje, ktorý má za sebou už dve skrachované manželstvá. Netrpezlivo preto čaká na ukončenie konkurzu, do ktorého sa dostal ako filmový producent, aby mohol znova naplno pracovať. 

„Musím pracovať, ja musím platiť účty a byť hlavou rodiny, potom bude zase všetko v normále. Snáď...“ netají svoje túžby známy Čech. 

Jiří Pomeje sa pred tromi rokmi oženil s Andreou Šťastnou.
Zobraziť galériu (4)
Jiří Pomeje sa pred tromi rokmi oženil s Andreou Šťastnou.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiří PomejeIveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu